Milyen jó, hogy az előző bejegyzésnél így fogalmaztam: Peti meg tudta mozdítani "az idáig mozdulatlan oldalát". Frenyó Doktor is ezt emelte ki amikor a büszke Apuka csütörtök este a nagy hírrel felhívta, és tényleg: másnap már a jobb karja is megmozdult, méghozzá DIREKT! (Lehet, hogy esetlenül hangzik ez a "direkt" szó így a mondat végén, de azt biztos nem mindenki tudja,hogy Peti karja már idáig is mozgott ásításkor, maszírozáskor, de ilyenkor nem lehettünk abban biztosak, hogy ezek nem csak reflexek-e. Pénteken aztán világosan kiderült, hogy bár óriási erőlködések közepette, de igenis a Peti mozgatja a karját is!:)) Persze mostanra már teljesen egyedül változtatja a helyét az ágy és tolókocsi között, sőt, ma búcsúzáskor lekísért a bejárathoz, és integetett, hogy jó most már mehetek, majd ő visszamegy egyedül! Szemmel látható a változás nap mint nap.

Már 2 napja akartam írni a sok jó barátnak, akik egy gyönyörű albummal és fenséges rakott palacsintával készültek Petinek meglepetésül. Minden nap előkerül a könyv, és azt hiszem nyugodt szívvel írhatom Peti nevében is, hogy nagyon nagyon tetszett és meghatott minket ez a figyelmesség! KÖSZÖNJÜK!!

8 thoughts on “

 1. Hát csak ámulok és bámulok,hogy miket csinálsz!:o)
  Nagyon örülök,hogy ilyen gyorsan haladsz,nagyon ügyes vagy!!!!!!!
  :o)
  sok puszi

  Petra

  • Csaó Pedró!

   Frankó, hogy ilyen erősen, ügyesen, gyorsan gyógyulsz. Meglátod minden rendbejön!!! Nap mint nap figyelgetjük ezt a freeblog-os weblapot, és várjuk az újabbnál-újabb, jobbnál-jobb híreket!
   Légy jó!

   Üdv:
   szifa

  • Hála, hála ,hála!Nincs lehetetlen,csak tehetetlen! Te pedig meg akarsz gyógyulni és sikerülni is fog!További imák borítékolva,puszi Ildi

  • Szia Peti,
   Bogitól hallottunk a történtekről és elolvastam a blogot. Ezúton kívánok Neked nagyon sok erőt, kitartást, türelmet a teljes gyógyuláshoz. Meglátod, minden nap hoz egy kis előrelépést, fejleményt, kicsi dolgot, aminek nagyon lehet és kell is örülni. Köszönjük a barátnődnek, hogy tudósít az állapotodról és ez a szuper ötlet lehetővé teszi, hogy üzenjünk, bíztassunk és lélekben veled legyünk.
   Ahogy Trixi írta, amint lehet, hogy a Kaffkás csapat látogasson, összehozzuk a találkozót.
   Minden nap sokat mondogasd magadban „egyre jobban”, egyre jobban beszélsz, egyre jobban mozogsz, stb. Az agyad veszi az adást és ha azt kapja parancsba, hogy egyre jobban vagy, akkor úgy is tesz!!! Addig is küldöm a jó, gyógyító energiákat!! Nagyon drukkolunk érted, puszi,
   Szaxi

  • Szia Péter!
   Én nem csodálkozom, mert tudtam, hogy nem úszom meg. Már kidolgoztam egy edzéstervet is magamnak: Hetente kétszer -esetleg háromszor – átnézek a jeges Duna felett, 7-es erősségű széllel szemben fésülködöm és van egy 150 x 200-as paplanom a bemelegítéshez. Igaz, hogy fáj a csuklóm, porcos a könyököm és rheumás a vállam, de ha virágba borulnak az almafák és Te csak annyit mondasz, hogy „szkander”, akkor tudni fogom a kötelességem.

   Ne kímélj!

  • Ejhaaaa, ez aztán az átütő fejlődés, innen már rohamléptek vezetnek ki a kórázból, addig is amíg ez bekövetkezik, rengeteget gondolunk rád, és szurkolunk mindannyian… csilla

  • Petikém!

   Még teljes egészében ki sem élveztem az első, „jobb” mozdulatod okozta örömöt, és máris itt a következő. Hajrá, csak így tovább!
   Már előre sajnálom a tesómat, hogy veszíteni fog.
   Sok puszi a szüleidnek is,

   Marica

  • nagyon komolyan nyomod Apukám, így tovább. Slide SC szurkol neked gőzerővel!!! remélem ráveszel még egy közös ugrásra 800-ról ha már az első együtt ment.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .