Bár azt "ígértem" nem fogom mindennap frissíteni a blogot, a mai nap annyira különleges – több okból is – , hogy muszáj volt írjak!

Először is pontosan ma egy hónapja, hogy Peti felébredt… Már ez önmagában elegendő okot adna az ünneplésre, de amikor ma bementem hozzá, tőle szokatlan módon a tolószékben várt és izgatottan magyarázni kezdett valamit a jobb lábáról. "Kisebb" barkóbázás után kiderült, hogy ma végre megmozdult a jobb lába!!! Később lefekvéskor meg is mutatta nekünk: csípőből tudta forgatni az idáig mozdulatlan oldalát! Az egész napunkat áthatotta ez a sikerélmény, Peti pedig egyenesen sugárzott. 🙂

19 thoughts on “

 1. Szia Peti,

  nagyon jó olvasni az újabb és újabb pozitív fejleményeket! Kitartást és csak így tovább!Mindig példaként említettem a neved és ez most sincs másképp! Neked sikerülni fog!

  üdv
  adam

  • Szia Peti!

   Hát fantasztikus gyorsa haladsz,nagyon nagyon erős és kitartó vagy és ebből a csodálatos hírből is látszik,hogy mire vagy képes,és még mire leszel! :o)
   Nagyon gratulálok hozzá!

   szeretettel ölellek
   Petra

  • Szia Péter!

   „kámón-letsztvisz-tegen”… hát, valahogy így írtam le egy füzetbe a ’60-as években ezt a dalt. (angolosok segíthetnek!) És most a fenti hír hallatán elsőre ez jutott eszembe.
   De nem csak miattad, magam miatt is.

   Mert olyan jó örülni!

  • Szia Peti!
   Kicsit kiestem a mindennapok híreiből mostanában (Janka megszületett :)), de egyet nap mint nap megnézek: a blogodat. Nagyon-nagyon örülök annak, hogy ilyen gyorsan javulsz és szurkolok a további gyors és teljes gyógyuláshoz!
   Sokat gondolunk Rád!!!
   Puszi!
   Szilvi

  • Szia Peti!

   Azt mondják nincsenek csodák, de Te egy igazi csoda vagy!!!
   Bámulatos. Nagyon sok meglepetést és örömet szerzel a blog olvasóinak akik veled együtt szurkolnak érted.
   Továbbra is ilyen ügyes legyél.

   Szia Palkó Judit

  • szia Peti!
   Fantasztikus vagy!Egy mostanában ovasott könyv zárósorai jutottak eszembe Rólad, kimásolom és elküldöm Neked:
   „Az abszolut igazság az, hogy az Én teljes és tökéletes. Az igazi Én spirituálisan létező, ezért nem is lehet kevesebb ennél. Szükség, kolátok és betegség nem érinthetik.”
   Újabb mézes puszi!
   szzsuzsa

  • Szia Peti!

   Nagyon örülünk az újabb jó híreknek. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnánk Rád!
   Szorítunk Neked! Csak így tovább!
   Puszi: Csibi és Krisz

  • Szia Peti!
   Már tegnap este hívott a Filep Zsuzsi izgatottan, hogy mit hallott az apukájától, aki meg a Te apudtól hallotta au újabb jó hírt, és gondoltam, hogy a Lindus ‘nem írok minden nap’- ját megcáfolja még az este ezzel a szuper hírrel! Csak így tovább! Elképesztően gyors tempót diktálsz!:-)
   Puszi, zsuzsi

  • Szia Peti!
   Nagyon jó volt olvasni ezt a fantasztikus hírt, ezek után mit is írhatnánk Neked… CSAK ÍGY TOVÁBB ezen az úton, sőt egyre gyorsabban és gyorsabban haladj, meg nem állva a teljes gyógyulásig!!! Ehhez kívánunk Neked nagyon sok erőt, kitartást, hitet és ezernyi mosolyt, derűt, és Mindenkinek, akik körülvesznek Téged! Szorítunk 🙂
   Andor Peti & Gabó

  • Kedves Peti!

   Apukádtól hallottam a jó hírt tegnap este. Ez annyira fantasztikus, hogy azóta csak erre tudok gondolni. Nekem is sok erőt ad miközben a csípőtorna gyakorlatokat végzem a Széchenyiben, ami most már nem is olyan fárasztó és unalmas.
   Hajrá az első lépésig és tovább!

   Gratulálok a körülötted tevékenykedőknek is!

   Sok puszi,

   Marica

  • Peti! Ez fantasztikus!
   Annyira örülök, hogy az leírhatatlan. Biztos érzed, hogy itt mindenki mennyire drukkol, szorít, imátkozik Érted, Neked! De még annál is jobban, mint gondolod!
   Most elutazom egy rövid időre, de rengeteget fogok Rád, Rátok gondolni. Millió puszi Diana

  • Szia Linda, szia Peti!

   Hihetetlen és csodálatos amit olvastam, és persze nagyon megindító…de ezek az öröm könnyei! Csak így tovább! Nem csak nekünk, de az egész világnak szüksége van Rátok!
   „Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz!”(Henry Ford)
   De itt már mindenki tudja, h Ti képesek vagytok bármire! Erőt és hitet adtok mindannyiunknak! Köszönöm! Szeretettel: Moncsi

  • Sziasztok! Ez tényleg fantasztikus hír, csak így tovább! Péter, a kőszikla tényleg hegyeket mozgat meg! Hajrá és minden napra újabb és újabb sikereket kívánunk, és hozzá nagyon sok kitartást! Puszi nektek, sokat gondolunk rátok!

  • Peti, Peti, már csípőből tüzelsz? 🙂

   Az emberben bizony sok minden átértékelődik a blogot olvasva, téged „látva”.

   Amit véghezviszel, aki vagy, és amit el fogsz még érni, óriási plusz motivációt ad mindannyiunknak. Szorítunk Neked!

   Nagyonnagy gratula, puszi, és kitartás! Várjuk az új híreket, további sikereket.

   Puszi:

   Nóri és Horesz

  • Szia Peti!

   Képzeld reggel meséltem Attilának,hogy milyen fantasztikus dolog történt Veled és a meglepődéstől,hogy ilyen gyorsan javulsz csak annyit tudott mondani,hogy EZ CSODÁLATOS!
   Hát sosem volt a szavak embere,de ezzel a két szóval elmondta mindazt,amit én is éreztem,amikor Linda üzenetét olvastam!
   Sokszor puszilunk Mindenkit,gondolatban minden nap Veled vagyunk és küldjük a sok sok sok energiát! :-×

   Petra&Attila

  • Drága Petikém!

   Luca miatt nem tudok túl gyakran a géphez ülni (sokszor csak bekapcsolom és este kikapcsolom)de ma épp volt időm, feljöttem a netre és láss csodát…milyen jó híreket kaptam! Mindig is tudtam hogy nagy küzdő vagy, de ennyire…! Rettenetesen örülök ennek a mérföldkőnek, de gondolom koránt sem annyira, mint te(ti). Azt hiszem igazából te tudod ezt a csodát a legjobban értékelni de picit mi is részesei vagyunk. Továbbra is nagyon sokat gondolunk rád(és rátok),kitartás, türelem és millió puszi:
   Eszter, Luca Alda és Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .