Elkezdődött a kemény munka a Budakeszi Rehabilitációs Intézetben!

Petit ma is reggeltől délután 2-ig maszírozták, álltatták egy speciális szerkezet segítségével (25 percen keresztül!), megvolt neki a heti zeneterápia, és végül a keddenkénti közös játékról sem maradt le, pedig eredetileg csak nézőként volt jelen. Csak mellékesen hadd tegyem hozzá, hogy az ő csapata nyert 11:6-ra! 😉

Avval hogy beindul az élet a kórházban, egyfajta állandóság jön létre Peti életében. Pontos órarend szerint telnek majd a napjai, és bár minden napra jutott idáig is valami jó hír, és biztosan így lesz ezután is, tudomásul kell vennünk mindannyiunknak, hogy ez egy nagyon hosszú út lesz a célig.  Ezért előre is elnézést kérek, ha nem frissítem a blogot napi rendszerességgel, természetesen bármi fontos előrelépés lesz, azt mindenképp megosztjuk Veletek!

Tartsuk a lelket Petiben és egymásban, a blogot folyamatosan mutatom neki, és az üzeneteket már lassan egyedül tudja elolvasni, úgyhogy hajrá!!!

 

10 thoughts on “

 1. Kedves Peti és Linda!

  Mindig elolvassuk a bejegyzéseket és csak annyit tudunk mondani, hogy ha kérhetünk valamit a nevetekben a mi őrangyalunktól, akkor csak azt mondanánk neki, hogy most edzzenek ők is Veletek:)!

  • Drága Peti és Mindenki, aki körülötted van!
   Rég nem írtam, de ez nem azt jelenti, hogy ne gondoltam volna Rátok!
   Napjában többször nézem a blogot(pedig tudom, hogy napközben nem kerül rá friss hír) annyíra várom a jó híreket!!!
   (Szonjának is telefonon beolvasom, mert időközben ellopták a gépüket. Ezért is nem írt mostanában.)
   Mondhatom, hogy mindig itt vagy a gondolataimban. Nagyon-nagyon izgulok érted, értetek. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön felépülnöd! Tudom, hogy az akaraterőd, küzdeni tudásod olyan nagy és a körülötted levő fantasztikus Emberek segítsége csodákra lesz képes!!! Millió puszi Diana

  • Peti!
   Azt hiszem tényleg ezek után jön a munka nagy része, mely rád vár, de nem hiszem, hogy létezik nálad kitartóbb és szorgalmasabb ember e téren. Csak így tovább!

  • Drága Peti,Linda és a Csaba család minden tagja!
   Tudom,hogy milyen hosszú és kitartó munka vár Petire és mindannyiotokra,de nagyon bizakodom
   hiszen eddig még minden napra jutott egy apró csoda,ami egy újabb lépés a gyógyulás felé,s higgyétek el a reményből valóság lesz!Petikém,most újra leírom hogy elolvasd:”TE PÉTER VAGY,KŐSZIKLA!”,
   hát ehhez tartsd magad!szerettel
   Ildi

  • Hajrá Peti!
   A te erőd, akaratod, az égi s földi angyalok segítése csodákat művelhet! Nagyon bizakodom, nagyon szurkolok neked!
   Szeretettel, Edit

  • Kedves Peti!
   A kemény munka, gyakorlás közben néha jól jön egy kis pihenés. Az alábbi, igaz történet engem mindig felvidít.

   A Bábszínházban a Jancsi és Juliska előadás befejeztével, miután a gonosz boszorka megkapta méltó büntetését és bevettetett a kemencébe, a színészek kijönnek a színpadra megköszönni a tapsot. Ezt látva, egy hároméves kislány felkiabál a nézőtérről:”Tessék máj kivenni a boszojkát mejt odasüj!”

   További jó gyakorlást!
   Puszi,
   Marica

   A nevetés szelleme a világon a legerősebb. Boldogság nélkül nincs győzelem. Ha valamit el akarunk érni és hiszünk benne, akkor az már fél győzelem.
   Üdv:Roli
   Minden jót!!!

  • Kedves Pedro!
   Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! Remélem a jó kedélyed és optimizmusod nem hagy Magadra, mert tapasztalatom szerint csodákra képes az ember, ha hisz magában és nem adja fel. A legtöbb erőt az ember mégis a Családjától kapja, akiknek szintén nagyon sok erőt kívánok!
   Puszil, Dóri

  • Az Isten ereje hatalmas!Hála legyen néki,ez már nem egy apró csoda!Gondoltátok volna ezt egy
   hónappal ezelőtt?Nagyon boldogok vagyunk és kitartóan imádkozunk.
   Petikém!Mi hisszük,hogy semmi nem történik véletlenül,hogy Istennek minden emberrel terve van,így Veled is,és biztosak vagyunk benne,hogy nem is akármilyen!!
   Ildi,Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .