Szépen alakulnak az otthoni programok. Lassan összeáll, mikor milyen foglalkozásai lesznek Péternek. Kiss Kati és Mészáros Éva ajánlottak logopédust (Csűri Mari, Klinika), tegnap nála voltunk, elvállalta, hogy hetente kétszer mehet hozzá Péter, ennek nagyon örülünk! Így heti három logopédia, egy kognitív, két úszás, három ergoterápia, három gyógytorna, egy lovasterápia – egy akupunktúra lesz. Több foglalkozást sikerült úgy szervezni, hogy kövessék egymást az OORI-ban, van, ami az Ördögoromban lesz, de azért jó sokat kell utazgatnunk is. Majd kialakul, mikor melyikünk viszi el Pétert. Jövő héttől majd igyekszünk megosztani a feladatokat, sajnos (?) én most három napra megint elutazom, Gáborra marad minden.
Úgy gondolom, jó, hogy így alakult, hogy hazajött Péter, remélem Péter is így érzi. Tegnap este Dórival és Gáborral elmentek este az Irhásárokba sétálni, persze már sötétben, izgalmas volt! Szerda egy könnyebb nap, csak délután volt ergo, így amikor szerda lévén megérkezett Bánlaki Tamás és Aklan Gyuri, jókedvűen kezdtek el a Wii-vel játszani. Este pedig hosszú hónapok után először Peti lement a Kondorosi útra Gáborral a senior edzésre. Nagyon elégedetten jöttek haza, jól sikerült az úszás, gyorson különösen (már a jobb könyökét is kiemelte a vízből), Csaba Laci is megdícsérte.

2 thoughts on “

  • Minden nap az első dolgom, hogy elolvasom a blogot.
   Nagyon boldog vagyok a jó hírek hallatán!!! Ilyenkor mindig vidámabban indul a nap az unalmas munkahelyen,könnyebben lépek túl az itteni csip-csup probkémákon.
   Peti! fantasztikus vagy, fantasztikus az egész Család!
   Millió puszi Diana

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .