Gelányi Laci „készített” Péternek speciális kanalat és villát pénteken, és Peti még aznap elkezdte gyakorolni a használatukat. Nagyon nehéz, és küzdelmes az evés, meg kell küzdenie minden falatért, de öröm is, hogy már jobb kézzel tud próbálkozni.Szorgalmasan gyakorol!

Az első falatok, végre jobb kézzel!

A hétvégén élveztük a hóesést, nagyon szép lett a kert, bár Gábor kicsit elfáradt a folyamatos hóhányásban. Gödöllő is elmaradt szombaton, nem mertek nekivágni az útnak. Szombaton Peti felhívta a papáját, a másik szobából. Az volt a trükk, hogy jobb kézzel próbálta tartani a telefont! Tegnap délután Petit Minyon vitte Filep Zsuzsi szülinapjára, jól érezte magát, nagyon finomakat ettek.
Február 1. Megkezdődött az otthoni életünk. Alakul a heti órarend, ma délelőtt az OORI-ban volt kognitív foglalkozás, délben ugyancsak az OORI-ban úszás. Hazajöttek Gáborral, ebédeltünk, és már itt is volt Gelányi Laci, kezdődött az ergoterápia. Aztán érkezett Csaba Laci, megmasszírozta Petit, kis pihenés, és indultunk Cselényi Boldizsár (Péter unokaöcsse) születésnapját köszönteni. És már vége is volt a napnak. Korán lefeküdt Peti, mert reggel megyünk egy logopédus szakemberhez.

 

One thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .