A szokásos menetrend szerint zajlott a hétvégénk: szombaton délelőtt Gödöllő. Egy korábbi, a 113 bejegyzésben feltett egyik képen látható, hogy két levegővel telt, de nem keményre fújt  korongra kell ráállnia, és különböző gyakorlatokat végeznie. Olyan, mintha szörfdeszkán egyensúlyozna. Egyre nehezebb gyakorlatokat csinálnak, és újabban Misi már Péter jobb kézfejével is dolgozik.
Szombatra Mélykúti Vanda és Balázs szerveztek gyerekes kirándulást a baráti körnek. Sokan elmentek, sajnos  Gödöllő miatt Péter csak a közös ebédre ért oda. Este még felmentek Dórival Normafához sétálni. Vasárnap délelőtt a három Gáborral sétáltak, közösen ebédeltünk, aztán jött Tamás. Péter nagyon örült Csibiék meghívásának, estefelé hozzájuk mentek Zaránddal (Isten éltesen Csibi!)  Remélem, azok, akikkel már hosszabb ideje nem találkozott, tapasztalták, hogy a beszéde rengeteget fejlődött. Ha nem tud kimondani valamit, kevésbé görcsöl, azt mondogatja, hogy nyugalom, lazít, és ismét nekifut. A szókincse folyamatosan bővül, egyre inkább mondatokat használ, és egyre több a helyes ragozás a beszédében.
Ma „kimenőt” kapott Péter, itthon alhat, ugyanis Gáborral (a bátyjával) Depeche Mode koncentre mentek. Nagyon készült rá, remélem, fergeteges estéjük lesz!


2 thoughts on “

 1. Sziasztok!
  Nagyon örülök, hogy mertél vállalkozni egy nem kis tömegben való részvételre és élvezhetted a koncertet.Számomra az is örömöt jelentett, hogy találkoztatok Petivel Petrával.
  Sokszor ölellek
  Judit

  • Szia Peti!

   Annyira örülök,hogy Ti is ott voltatok a koncerten,olyan jó volt veletek találkozni!:o)
   Hazafelé azon mosolyogtam,hogy a koncert után összejött a családi DM Fan Klub. 😀
   Remélem a következőn is látjuk egymást!:o)

   Millió puszi
   Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .