Péter kicsit fáradtabban végezte a heti megszokott óráit, a koncertet, a késői fekvést nem igazán tudta kipihenni hét közben. Én nem voltam 3 napig, így a Gáborra maradt minden, de derekasan megoldotta. Együtt jöttek haza pénteken, délután voltak Gödöllőn. Nekem kicsit bonyolultra sikeredett a hazautam, ugyanis köd miatt egy óra körözés után más repülőteret kerestünk, aztán tankolás után mégis hazajöttünk, de este 10 helyett hajnali 3 után. Hát mi sem voltunk fittek a hétvégén. Szombat délelőtt Gödöllő, fáradt, de nagyon elégedett volt Peti. Utána Danihoz készültek, de aztán a látogatást későbbre halasztották. Délután jó nagy sétát tettek Normafánál Dórival, Agnétáékkal.

Agniékkal kirándulás Normafához

Este még Péter elment filmet nézni Dóriékhoz. Vasárnap később kelt, ebéd előtt tettek Gáborral egy Ördögorom-kört (mindezt MBT-cipőben, állítólag javítja a járását.) Gáborékkal ebédeltünk, délután Tamás foglalkozott Petivel jó sokáig, közben megérkezett Zaránd, és hála Istennek kiderült, miért nem jönnek meg rendesen Péter levelei már vagy két hete. Zaránd rendbe tette, aztán kicsit beszélgettek, és közben megjött Csaba Laci. Délutánra bejelentkezett Bánlaki Tamás és Aklan Gyuri is, de sajnos azt kértük, halasszuk el máskorra a látogatást, mert Péter – hullafáradtan – elment Dóriékkal megnézni az Avatart.

3 thoughts on “

    • Szia Peti!
      Örülök, hogy ennyire javulsz. Hadd dicsekedjem én is: megtörtént a második csípő műtétem is és ma öthetes állapotában 50-et guggoltam!!! Olyan izomlázam van most este, alig vánszorgok. Azt hiszem ezt kicsit elsokalltam. Mindegy, ugyanilyen izomlázat kívánok Neked, minél előbb!Hajrá!!!

      Barnabás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .