Családi körben, hatosban  szilvesztereztünk Gáboréknál, eszegettünk, társasjátékoztunk. Az új évet munkával kezdték a család férfitagjai, amint látható, délelőtt szorgalmasan töltögették a palacsintát, Peti meg is kóstolta, ehető-e. Még a KeresztGáborka is dolgozósra vette az év első napját, ő vezetett.

Munkában a CSaba testvérek A kóstolás is munka!

Ismét visszanéztem az egy évvel ezelőtti feljegyzéseimet, csak január 1-én a blogot 174 alkalommal nézték meg , tavaly decemberben, két hét alatt 4.141 volt a látogatások száma. Egész más eredményekről számoltunk be akkor, ma már hihetetlenül távolinak tűnnek azok a gondok. Péter állapota – kitartó munkájának, szorgalmának, akaratának köszönhetően – hihetetlenül sokat javult. Azt szeretném, kívánom, hogy ez az új, 2010. év is ilyen eredményes legyen. Müller Péter: Titkos tanítások c. gondolatait hívtuk segítségül:

“S ahogy a rosszra, a jóra is rá kell szokni. Vérré, reflexszé, ösztönné, jellemmé és végső soron sorssá csak az lesz, amit sokszor ismételünk. Ha valamiben nincs hosszú időn át tartó munka, sohasem lesz a miénk.

Ezért a valódi akarat nem csupán az, ami benső Vezérünktől eredően villámként átcikázik rajtunk, s bevilágítja lelkünk homályos tájait, hanem az, amit sokáig akarunk.

Hogy “Mit tegyek?”, azt már tudom. De ez még kevés. Az igazi akaratot onnan lehet felismerni,hogy az hétfőn, kedden, szerdán, októberben, novemberben, decemberben, jövőre és még húsz év múlva is akarom.”

4 thoughts on “

 1. en ezt az idezetet tartogattam nektek 2010-re!:
  “Azokból a kövekből, melyek utunkba gördülnek, egy kis ügyességgel lépcsőt építhetünk.” -Széchenyi István.
  millio puszi, szonja

  • Szia Peti!

   Nagyon jó volt Titeket látni! Ami még nagyobb örömmel töltött el,hogy utolsó találkozásunk óta ismét rengeteget változtál!Olyan jó volt hallani ahogy bekapcsolódtál a beszélgetésbe annak ellenére,hogy a logopédus kicsit elfárasztott.Ami a legszebb karácsonyi ajándék volt idén,az a Te jókedved és mosolyod,amit kaptam!

   Szeretettel ölellek!
   Petra

  • Kedves Peti,Anikó , Gábor és Gáborka család!

   Olyan jó benneteket látni, olvasni a hétköznapjaitokról ami ünnepnap,mert tele van szeretettel.Anikó, Benned olyan írói véna lakozik, hogy a blogot olvasva alig várja az ember az újabb írásod,részben a fejlődést követni részben pedig élmény a stílust olvasni.És ennek a történetnek is happy end lesz a vége:)
   Szeretettel
   Palkó Judit

  • Szia Peti! Jó olvasni az újabb klassz híreket. Köszönöm Anikónak és a többi blog olvasónak is a 2010es idézeteket. HAJRÁ!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .