Gondoltam, szilveszter előtt felteszek képeket az év utolsó két napjáról, Gödöllőről, illetve a mai kirándulásról. Többek között azt is gyakorolták tegnap, hogyan tud megállni a két levegővel telt „korongon” Péter.

Először Misivel gyakoroltak Egyedül, nem egyszerű!

Nagyon kellemesen telt el a hét, sok barát, látogató járt nálunk (Marcell, Palkó Petra, Pölös és Dana, Csaba Laci természetesen). Nekem ez fel sem tűnik, csak akkor lepődtem meg, amikor a Mészáros Éva megjegyezte, mekkora forgalom van Nálatok! Megnéztük Keresztgábor fürdetését, tegnap este Péter elment „sörözni” Csaba Eszterékkel. Nézegettünk régebbi fotókat, illetve egy májusi videót, ahol Gábor azt vette fel, ahogy Péter az Ördögoromban lesétált a teraszról a lépcsőn. Peti azt kérdezte, mielőtt megnézte: Fejlődök? Elképesztő, mennyit változott! Ma pedig, ahogy már régóta terveztük, kihasználtuk a jó időt, és kimentünk Pátyra, Miczek Zsófihoz, megnézni a Zöldmáli kennelt a rengeteg kutyával. Gyönyörűek voltak, mi is vittük Rozit, illetve Zimmer Dóri és Zsófi Zarát (ő egy rövidszőrű vizsla). Egy kis sétát is tettünk az erdőben, ott készültek a képek, de összeterelni nem sikerült a kutyákat, élvezték a rohangálást!

Kirándulás Pátyon Kirándulás a kutyákkal Pátyon

Zöldmáli kennel, Páty


1 thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .