Taksony, Riccione, sünök, fürdés, videók!

NándiKisduna Taksonycsaládi ünnepség TökölönApa érmeiPéterÁgiPeppéék vendégségbenPéterdinnyevirág rokonTaksonyPéterfecske

Sünfészek4 sünöcske az ötből

Gábor, PéterRajt! 2012 06 21Ugrás! 2012 06 212012 06 21

Pénteken este a Duna mellé, Taksonyba mentünk Ágival. Ági papájának,  Nándinak ott van felújított háza,  a víz mellett. Összesen 5 napot voltunk ott, csak tegnap este jöttünk haza Csepelre. Paddle-ztem, jól ment, Ági kajakozott, jól éreztük magunkat. Egy nap négyszer is paddleztem, háromszor állva, egyszer kajakoztunk Ágival. Hatalmasakat aludtam, Ági is, Csepelen nem mindig sikerül. Ági dolgozott, novellát kellett írnia, én számítógépeztem. Isteni az új laptop, 500 giga, nagyon jó, picike, könnyű is, fantasztikus, megszerettem. Egyszer láttam egy nagy teknőst, vidrát, halakat. A vidra egy siklót vitt a szájában. Egy hal kiugrott, amikor paddleztem Ágival, aki nagyon megijedt, a felhúzott térde alatt, a deszka felett ugrott át a hal. Sokat mentünk Ágival kettesben is, romantikus, nagyon változatos a folyó. Sokat mentünk Ágival  ülve, kajakoztunk a paddle-n, én nézelődtem, Ági evezett, még sebes a kezem.  Kevesen fürdenek, nagyon nyugis.  Csepelen nyüzsgés van, itt semmi. Az elején, pénteken nagyon féltem a mólón bemenni, aztán belejöttem. Egyedül is voltam  többször naponta. Nyugalom volt, szombaton Tökölön voltunk vendégségben, sokan. Kipihentem magam! Sok szép madarat is láttunk, nem tudom, milyen fajta volt, én még nem láttam ilyet. Ági főzött, ettünk halat is, ínyencek voltunk!

Apa vasárnap megjött a VB-ről, de csak ma találkoztunk vele. Mutatta az érmeit, nagyon örültem! Az Ördögoromban sündisznómentés volt, idefészkeltek, de a Rozi kivette őket, ezért átadták a szomszédba az öt kicsit, éss később a mamát is.

Ma kognitív foglalkozás volt, Bálint Éva nagyon megdicsért, felvételt csinált három ember  az óráról. Utána úsztam, de csak 1km és 200 métert, a paddle megerősít, de fáradt voltam. Délután otthon beugrottam a medencébe, és mind a kétszer a lépcsőn jöttem ki, egyedül, először. Tudom, hogy másoknak nem nagy dolog, amit csinálok, de én érzem, hogy fejlődök!


 

1 thought on “Taksony, Riccione, sünök, fürdés, videók!

 1. Szia Pedro!

  Az embernek mindig önmaga legyőzése a legnehezebb feladat, és nem a másik teljesítményéhez kell mérni magad,hanem a sajátodéhoz!
  Nagyon nagyon gratulálok a lépcsőzéshez,mert bizony nem könnyű feladat,nagyon szűkre szabják a medencelépcsőket……ügyes vagy!!
  🙂
  Keresztapunak is rajtad keresztül gratulálok a szép mennyiségű éremterméshez!

  Millió puszi
  Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .