Ismét BALATON!

LaciMi 2PéterLaciGabóHázDörgicseSupPéterSárkányBalaton-felvidék nemzeti parkCsókKét Csaba LászlóHajtányonLevendulákPedroSzöörf, surf, szörfözésHarc keresztapávalSünuzsonna

Nem tűntem el, múlt pénteken lementünk a Balcsira, és tegnap jöttem haza. Mikor megérkeztünk, viharos szél volt és vívódtam, hogy melyik partra menjünk. Megnéztem a déli oldalt, és úgy döntöttem, hogy nem ezt választjuk, inkább Tihanyba mentünk. Nagyon kellemes volta hét, paddleztünk, szörföztünk, sétáltunk, meditáltunk, együtt voltunk anyáékkal és Orsiékkal. Szombaton a piacon voltunk, ott is reggeliztünk. Meglátogattak minket Eszter és Csaba Laci, hoztak egy csomó málnát. Eszter most csinálja a motoros és vitorlásvizsgát. Ágival megnéztük a levendula kiállítást is. Nem gyakoroltam, csak keveset meditáltam, pihentem! Apa egy napra feljött Pestre, dolga volt, de visszajött, hogy segítsen a gyerekekkel, mert Gábor dolgozott. Anya elutazott Prágába.

1 thought on “Ismét BALATON!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .