Lacóka kétéves, TF úszóverseny

Lacoka 2, marcipannal P1060077

Lacika kétéves volt szombaton, sokan ünnepeltük. Nálunk volt Lódi Gyuri és Petra, és a  mi családunk, együtt ebédeltünk. Ebéd után Gyuri, anya és én régi képeket nézegettünk nagymamáról. Oberländer ükpapa szép, szakállas ember volt, dédpapa pedig nagyon magas, talán 2 méter magas volt, Mamuka, a dédnagymama pedig nagyon alacsony.
Vasárnap meglátogattuk Remetei Filep Zsuzsiékat, jól éreztem magam, Geri nagyon kedves volt, szeretetreméltó. A baba édes, nem sírós.

IMG_1656Délután a TF-en úszóverseny volt, rohanva érkeztünk, a szervezés nem volt tökéletes. Váltóban úsztam, a harmadik úszó azonban feladta, én beugrottam és leúsztam a távot. Apa felvette videóra, összehasonlítottuk a novemberi békalábas úszással, egyenletesebben, szebben úsztam.
Most már mindig jól alszom. A hétfő a megszokott volt, voltam Editnél, nagyon jó, hogy tanul velem, köszönöm. Kedden dolgozni is voltam, élvezem. Ma új pózban masszíroztak – kezeltek a Fürge lábaknál, nagyon-nagyon fájt. Azt mondta Kata, ez jó jel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .