Karácsony, szilveszter

25-én anyáékkal, Viliékkel ebédeltünk, utána átmentünk Laciékhoz. 26-án Ágiéknál voltunk, a család volt együtt, Edit és Nándi finomakat főztek. 28-án anyu születésnapján Csepelre jött a család, én délelőtt a Camponában voltam, elhoztam a képeket, közben Ági lasagnét és tiramisut készített. Anyáék Gáborékkal jöttek, Gábor finom bort hozott. Sokat játszottam Gabóval, bújócskáztunk és versenyt futottunk, néha Lacika is beállt. Jól sikerült az este. Szombaton az Alleeba mentünk, ahol 3D-s filmet néztünk meg, nem volt különösen érdekes. Szilveszter este házibuliba mentünk Ági barátnőjéhez, ahol tízen voltunk. Karaokéztunk, ami jó volt. Jól éreztük magunkat, kettőig voltunk. Újévkor anyuéknál ebédeltünk, majd délután átmentünk Gáborékhoz, újévet köszönteni. Este még Nándiékhoz is elmentünk koccintani. Szerdán elkezdődött a dolgos újév Zitával.

 

2 thoughts on “Karácsony, szilveszter

  1. Szervusztok!

    Már nagyon vártam az én folytatásos regényemet és mivel karácsonykor lemaradtam így most három rész olvashattam egyszerre.Jó volt és Nektek is boldog új évet kívánok sok sok sikerrel .
    Szeretettel judit

    • sosem irok, de mindig kovetem a hireket!!!
      kivanom, hogy a 2013 meg jobb legyen mint a 2012! orom nezni a mosolygos arcokat! puszi az egesz csaladnak! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .