ÚJRA ITTHON: Húzódzkodás, úszás, Rudas anyáékkal

3 hete itthon vagyunk a thaiföldi túráról. Gyönyörű helyeken jártunk, szinte végig jó időjárással. Azt gondoltuk, mire hazaérünk, jön a tavasz, ehelyett leesik a hó és röpködnek a mínuszok. Már megint március közepén esett le a hó.

Hazafelé együtt utaztunk a téli olimpiáról érkező csapattal, és míg vártunk a csomagokra, fotózkodtunk is a bajnokokkal:

A sok gyaloglásban kicsit megerőltettem a bal lábamat, ami nagyon fájt. Hála Istennek a második masszírozásnál elmúlt.

HALADOK: Újra járok úszni, és azt vettem észre, hogy a lábaimmal jobban tudok krallozni, gyorsabban haladok. Két hete mindkét kézzel próbálok húzódzkozni, és a jobb karom is határozottan dolgozik mostanában!!!

A Rudas fürdőbe mentünk anyáékkal szombat délután. Kicsit sokan voltak, főleg külföldiek, de nem csak kb. 20 percet kellett várakoznunk. A fürdő nagyon szépen fel lett újítva, az új rész tetejére csináltak egy nagy jakuzzit, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a Dunára, igazi különlegesség. A szemerkélő eső sem tántorított el minket, élveztük. Mindent kipróbáltunk, szauna, gőz, hidegvíz, melegvíz, jakuzzi.

Két hete megint összejött a fiúcsapat, elmentünk kocsmázni. Jó sokan voltunk, és jókat beszélgettünk, nevettünk.

Várjuk az új SUPokat, jövő hónap végén kell megérkezniük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .