Freeblog rendszerüzenet és újratöltés képek és videók nélkül

Kedves Bloggerek és Olvasók!

A freeblogot működtető szervereken a mai napon komoly hardware probléma keletkezett. A hardware hiba sajnos a napi mentést végző szervereinket is érintette, ezért a hiba észlelése után, hosszas próbálkozásunk ellenére sem sikerült visszaállítanunk a blogokat a napi mentésből. Más lehetőség híján a legutóbbi archivált állapotot tudtuk csak visszaállítani. Minden felhasználónktól elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért!

Csaba Anikó: Visszatöltögettem a bejegyzéseket képek és videók nélkül. Címnek az eredeti bejegyzés dátumát írtam be, innen lehet azt is tudni, mikortól jelentkezett a hiba (2011. augusztus 31. utániak tűntek el). Sajnos a hozzászólások elvesztek, nem tudom őket visszaszerezni. A freeblog adott egy útmutatót, de az csak azoknak segítség, akik minden alkalommal címet is adtak a bejegyzésnek, mi ezt nem tettük, így felejtős. Sajnos! Azt hiszem, még így is jól jártunk, mert a bejegyzésekről mindig marad egy másolat a gépen, hiszen Péter diktálja őket, és leírás után mindig jóváhagyatom Petivel, így nem volt olyan vészes visszatöltögetni. A képeket meg majd apránként újra feltesszük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .