Ilyen volt a csütörtök: Csepel – Budakeszi, OORI (ének, logopédia, úszás) – Óbuda (Móni) – Óbuda (Borbála, Shiatsu masszázs) – Csepel.
A masszázs olyan jó volt, hogy „kiszálltam a testemből”, relax, felszabadultam.
Pénteken lemondtam az órákat, 2011.11.11.-én Ágival elmentünk a Pilisbe, én vezettem, négyen ültünk a kocsiban. Először étterembe mentünk, kb. 10 fő, utána a templomban közösen imádkoztunk, ott már sokan voltunk. Körbeálltunk, fogtuk egymás kezét. Sokan fehérbe öltöztek. Sipi is ott volt, pénzt adott a templom építésére. Egyszer találkoztam vele a baleset óta, ő hozta – ajánlotta a „látó” Tamást. Beszélgettünk, örült nekem. Érdekes, vasárnap is találkoztunk a Hősök terén. Pilis után az Ördögoromba mentünk, este Mayer Robi és Réka vártak minket vendégségbe. Robi sokat segít nekem. 10 napja fáj a nagylábujjam, háromszor voltam pedikűrösnél kezelésen, nagyon begyulladt a körmömnél, de nem gyógyult meg sajnos.
Szombaton Márton napi libát készített Ági apukája.
Vasárnap külön kocsival jöttünk Csepelből Ördögoromba, mert Áginak csajos programja volt, én délután 4-re megbeszéltem Minyonnal, hogy elmegyek a snowboard- és síversenyre a Városligetbe. Egyedül vezettem, parkoltam. Brutális volt a pálya, szerettem volna felmenni én is, de le volt zárva. Sok ismerős volt, legalább 20 emberrel beszéltem. Nagyon hideg volt, egy idő után haza akartam menni, egy busz rám állt, nem tudtam elmenni, 10 percet kellett várni. Büszke voltam, mert először mentem egyedül új helyre, parkoltam, utána hazamentem Csepelre.
Hétfőre sem javult a lábam, elmentem Csepelről a Fiumei útra, a Balesetibe. Frenyó Sanyi megműtötte az ujjamat. Kicsit fájt, amikor elkezdte, ezért még 5 percet várni kellett. A műtét után hazavezettem, mert apa külön kocsival jött, ott találkoztunk. Ma ezért elmaradtak az órák, és egy hétig nem úszhatok. Délután fogorvoshoz mentem. Télen, szandálban! Csikány Csilla tömést cserélt a fogamban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .