Erdély, Szováta 2012.

(Csaba Anikó: ezeket a felvételeket Péter készítette :-), )

Autóval mentünk Erdélybe, Jojó, Andris, Ági és én. Szovátán voltunk egy hétig. Ági még sosem volt Erdélyben. Először egy napig fent laktunk iskolásokkal egy menedékházban, utána Szovátán nagyon jó helyen, Andrisék nyaralójában. Nagyon jó volt. Úsztam a Medve tóban, öt tó van ott, két sós, három nem. Tömeg volt, Úristen. Iszapúszás – nagyon sós volt a víz, lementem 2 méterre és vastag iszap volt. Furcsa. Azt mondta Józsi, hogy 15 alkalommal kéne mennem októberben, jót tenne. Faluvégi Andris kocsijával voltunk, Csíkszeredán is megálltunk. A Szent Anna tó fantasztikus volt, Ági azt mondta, menjünk vissza kempingezni, esetleg anyáékkal együtt. Meglátjuk.

Négyszer is voltunk a Medve Tónál. Sok helyen jártunk. Háromszor voltunk Andris nagyszüleinél, nagyon aranyos, derűs bácsi és néni. Palacsintát is sütöttek nekünk. Jojó és Andris nagyon aranyosak voltak, jó volt velük együtt lenni! Ezer falu, templomok, patakok – megálltunk nézelődni, fényképezni. Szombaton estére értünk haza, egyből Nándiékhoz mentünk, beköszöntünk. Újra munka, hétfőn úszás és kondi, kedden speedfitness és Móni. Tegnap Ördögoromban voltunk este, anya és apa házassági évfordulója volt, Ági finom rizskochot sütött. Sokat játszottam Gabóval, csuda fazon, kisajátított magának.

2 thoughts on “Erdély, Szováta 2012.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .