Eljegyeztem Zsuzsit

Azért nem írtam meg azonnal, mert Zsuzsi szüleinek is személyesen akartuk bejelenteni.   
Ez két hete megtörtént egy étteremben, a 13. kerületben. Ott volt apa, anya, Gábor (ő segített a gyűrű kiválasztásában) és persze Zsuzsi szülei. Ami beteg lett, így nem tudott eljönni. 

Egy hónapja érettségi találkozónk volt, ahová 17-en mentünk el. Nagyon nem változtunk meg, így mindenkit megismertem. Karácsony előtt Szél Csaba szervezésében megint összejött a haveri kör. A Pumi nevű étteremben voltunk, és mindenki jól érezte magát. Sokat beszélgettem a régen látott barátokkal. Este Zsuzsival egy barátnőjéhez, Piroskához mentünk, ahol szintén sokan voltunk, így éjjel 1-re értünk haza. Volt még egy évzáró buli a barátaimmal a John Bull kocsmában. Ez is hangulatos volt.

Zsuzsi munkahelyén mindig van évvégi buli. Idén a Várban, a Hiltonban tartották. Az elegáns bálteremben volt a vacsora, ahol finom ételeket tálaltak fel. Zsuzsi szerepelt is, a munkatársaival különböző dalokat énekeltek. Élő zene volt, sokat táncoltunk.

Decemberben kétszer is voltam szabin, de még így is több napot vittem át 2018-ra.  Persze nem pihentem, próbáltam még többet gyakorolni. Mostanában nagyon foglalkoztat a kezem, szeretném, ha gyorsabban javulna. 

A karácsonyt sajnos külön ünnepeltük Zsuzsival, aki elutazott Győrbe a szüleihez. Délután először anyáékkal Gáborékhoz mentünk, ott jött meg a Jézuska.  Aztán mindannyian Budaörsre mentünk, Csaba Laciék is velünk karácsonyoztak. Befutott Gergő is. Nagyon jó esténk volt, sajnos Zsuzsi hiányzott. 25-én a hagyományos Cselényi ebéd volt Budaörsön, idén kevesebben voltunk, mert Balázséknál még nagyon pici a baba, így ők nem jöttek. Vili, Gabi, Istvánka és a fia István volt ott.

Második nap Bajra mentem, a Zsuzsiék családi napjára, mintegy 35 ember ünnepelte a karácsonyt. Nagyon jól éreztem magam. Mindenki örült, hogy eljegyeztem Zsuzsit.  

Békés, boldog újesztendőt kívánok! 

2 thoughts on “Eljegyeztem Zsuzsit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .