Csopaki SUP, Velence Zsuzsival és Petrával

Lassan vége lesz a reggeli logopédia gyakorlásnak a Skype-n Évával és Nórival. A végén majd kapok egy kiértékelést. Magyon nehéz volt, de azért úgy érzem, sokat fejlődtem.

Hétvégén Csopakon SUPoltam, egyedül, viszonylag csendes időben. Eleveztem Füredre és vissza Csopakra, jó hosszú, kb. háromórás túra volt.

Vasárnap lementünk Győrbe Zoliékhoz az ő kiskertjükbe. Mondhatom rengeteg zöldség-gyümölcs terem náluk. Sok paradicsomot, fokhagymát, málnát és ribizlit kaptunk és hoztunk fel.

Zsuzsival és Petrával lementünk előző héten Velencére, jó viharos időben SUPolni. RACE-val voltam, élveztem, de azóta már nincs meg, megvették és elvitték.

Ma délután a két unokával, Gabóval és Lackóval voltunk gokartozni. Zsámbékra mentünk egy jó hosszú, pályára – itt van lehetőség arra, hogy Lackó is egyedül mehessen. A 2 fiú remekül ment, de én tartottam velük az iramot, apa kicsit lemaradt. Mondták is később, hogy klassz voltam! Mindenki élvezte, Gábor is, a fiúkkal ment még egy menetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .