Céges SUP, Szeged rehab, parkolási kártya, Skype-logopédia

Lementünk Zsuzsival Balatonra kb. 1 hónapja. Csopakon jártunk SUPolni kettesben Zsuzsival. Nagyon kevesen voltak. Én RACE-t vittem, és nagyon megszerettem. Nem volt még tömeg, jól éreztük magunkat, jót pihentünk. 
A cégnél, ahol dolgozom (MSD Pharma Hungary) meghirdettem egy SUPtúrát. Hála Istennek sokan, 10 ember jött el, és mindenki nagyon élvezte. Senki nem esett a vízbe, ügyesek voltak. 

Mészáros Éva és Nóri (logopédusok) felkértek, hogy vegyek részt egy felmérésben. Egy hónapig hétvégét kivéve minden nap 1 órát dolgozunk. Eltelt egy hét, és mondhatom nagyon nehéz kérdések is vannak. Skypeon dolgozunk, számolás, memória, gyakorlás, stb. Nagyon elfáraszt. Éva szerint fejlődök, nem tudom, néha nagyon elkeserít, ha nem tudom megcsinálni. Egy hét már eltelt, nagyon várom a hétvégét, hogy kipihenjem magam. Gemencen voltunk Zsuzsival, pont a Duna áradása után. Gyönyörű volt minden, de egy kicsit sok szúnyog volt. Utána Szegedre mentünk, mert a Szt. Vincent Rehabilitációs központban töltöttem néhány napot. Jó volt, leginkább a kézrobottal végzett gyakorlatokat tartottam hasznosnak. 
Zsuzsi barátnőjénél buliztunk 2 hete, jókat beszélgettünk. 
Végre! Több mint három hónap után újra megkaptam a kedvezményes parkolási kártyát. Nem figyeltük, nem gondoltuk, hogy határozott időre szól, tél végén egy parkoláskor szóltak, hogy már nem érvényes. Annyi mindenről küldenek értesítést, érthetetlen, hogy ennek lejártára miért nem figyelmeztettek. Nem lehetett hosszabbítani, hanem újra be kellett adni a kérvényt. Azt mondták, hogy miután megkaptam, szigorították a feltételeket, így most újra végig kell csinálni a procedúrát. Valamikor márciusban adtuk be, július 2-ra hívtak be felülvizsgálatra. Sejtettük, reméltük, hogy meg fogják adni. Július végén kaptam meg az értesítést, hogy 5 évre megkaptam. Nagyon örültünk, ezalatt a 4 hónap alatt rengeteg pénzt kifizettem parkolásra. Viszont az új kártya az EU területén is érvényes, ugyanazok a kedvezmények járnak mindenhol! 
Múlt hétvégén szabadságot vettem ki, mert csütörtökön Bécsbe mentünk. Autóval! Az utolsó pillanatban érkezett meg a kártya, ha nem kapom meg, vonattal mentünk volna, így sokkal egyszerűbb volt. Persze SUP-ot is vittünk, Bécs közepén van egy tó, ahol lehetett SUPolni. Klassz hétvége volt! 
Megérkezett a kézrobot az OORI-ban székelő vállalkozáshoz, tavasszal hallottam róla amikor ott voltam. Küldtek ajánlatot, de végiggondoltuk, és nem vágok bele ebbe a kezelésbe. Üzleti alapú, nincs támogatás. Kétfajta gépük van, egy 10 alkalmas kezdőkúra 320, illetve 210 e forintba kerül.  Azaz félmillió forint. És nem biztos, hogy használ, nem tudni hány kezelésre lenne szükség. Lemondtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .