Autó, jogsi, szülinap

a 12008313_10206523041208496_2134136698_oNagyon sok érdeklődő volt szeptember elején a Kopaszi gáton, a Coca-Cola Testébresztőn. A szél nehezítette a SUPolást, szerencsére eső nem esett. Kiricsi Jancsi, Csaba Laci, Zsuzsi, apa és Gábor jöttek segíteni. Köszönöm.
Jolánnak szülinapja volt, Filep Zsuzsinál volt a buli, nagyon jól sikerült!
Voltunk a kocsmában, Bánlaki, Purgai Gábor, Vujevits, Gábor és én. Néha én is beleszólok a beszélgetésbe. Mindig kellemes.
Mivel szerelőnél van a kocsi, Tamás jött értem. Nehéz a közlekedés, az autó a szerelőnél van legalább 2 hete. Alaposan elfáradok estére.
2 hete folyamatosan jól alszom, reggel 8-9 óráig is.
Hétvégén a Velencei tavon volt SUP-túra, nagyon sokan eljöttek. Már vannak törzs-résztvevők. Meleg, déli szél volt, ennek ellenére sokan voltunk. Többen először SUPoltak, élvezték. Én vezettem őket a túrán. Messzire mentünk. Zsuzsi és apa most nem jöttek.
Lejárt a jogsim, a héten ezt is elintéztük, voltunk az ideggyógyásznál, a körzeti orvosnál. Délelőtt megyünk az Önkormányzathoz.
Felmondtuk Gazdagréten az albérletet, jövő héten költözök vissza a NAPHEGYRE, majdnem 7 év után! Örülök nagyon! Vasárnap kezdik a tisztasági festést. VÁROM!
Régóta nem volt kognitív órám, Éva szabadsága, most meg az autó miatt. Logopédián a jelzőket gyakoroljuk, ki kell választanom a helyes, a mondatba illő szót, és be is kell írnom a szövegbe őket. Zita email-en küldi el nekem a feladatokat. Kell hangosan olvasnom is az órán.
Szombaton Eszterhez megyünk szüretre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .