Csaba Anikó:

Mi ugyan nem voltunk ott, de úgy hallottuk a Pétertől, ismét nagyon jól sikerült szerdán a vadasparki kirándulás, külön köszönet Miczek Zsófinak, aki kilenc drótszőrű vizslával gazdagította a létszámot!
Pénteken megkezdtük a „szabadságot”. És végleg otthagytuk a kerekesszéket, amit már otthon hosszú ideje nem használtunk, de biztonság okáért mindig hazahoztuk.
Szombaton gyógytorna, aztán pihenés. Koradélután hármasban kirándultunk Zsámbékra, aztán jót vacsoráztunk, borozgattunk otthon.

Asztalos Bence szólt, hogy a Belvárosi (Pesti) Ferences Templomban Mozart Koronázási miséjét éneklik vasárnap a 10 órás misén (első áldozás is volt). A baleset óta készültünk, hogy elmegyünk együtt templomba, most, éppen a műtét előtt ez kiváló alkalom volt, hogy lelkileg is felkészüljünk a keddi napra!

Mindannyiunk fejében állandóan ott motoszkál a közelgő műtét.
Ezúton kérem Mindenkitől, aki olvassa a blogot, szereti a Petit, aggódik érte, kedden imádkozzon, gondoljon rá, küldjön energiát, hogy ezt a nehézséget is eredményesen tudja venni!

7 thoughts on “

 1. Szia Peti!
  Sajnos a szerdai piknikre nem tudtunk menni, de nagyon szurkolunk a műtét miatt!
  Találkozunk a következő pikniken!
  Hajrá!
  Gyuszi, Janka és Szilvi

  • Kedves Péter!

   Gondolunk Rád nagyon holnap. Eddig június 9.-én csak jó dolgok történtek, pl.: akkor született Maxi is. 🙂
   Imádkozni fogunk, hogy az égiek vezessék most is az orvosok kezét!
   Aletta + a Thieszek óvárról

  • Szia Peti!

   Mi is nagyon szurkolunk Neked a holnapi naphoz, ez megint egy nagyon nagy lépés lesz a gyógyulásodban. 🙂
   Gyógyulj meg gyorsan, hogy mihamarabb mehessünk megint piknikezni!
   Hajrá!
   Krisz és Csibi

  • Kedves Peti!

   Nagyon szurkolok neked holnap. A gyógyulásoddal kapcsolatban eddig mindig bejöttek a „titkos” kívánságaim. Biztos vagyok benne, hogy most is minden rendben lesz.

   Sok puszi,

   Marica

  • Sziaaaaaaaaaaaa Peti!!!

   Nagyon sok angyalkát küldtünk már neked eddig is és holnap is sokat fogunk és vigyázni fognak rád:D:DDe nem is kell több ennél hisz te is biztosan tudod h menni fog mert eddig is ment és a folyamatnak győztese leszel!!!nagyon sok puszii és kitartás zso dó

  • Szia Peti!!

   Mi is nagyon drukkolunk neked!
   Képzeld a papámnak 21éve pont júni 9-én volt nagyon súlyos betegségének utolsó gyomorműtétje, és köszöni szépen szuperül van most is! Ez nagyon jó jel nekem!

   Puszi, Zsuzsi, Bazsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .