Újabb hetet kezdtünk Budakeszin. Keserves munkával és kínlódással, rengeteg erőfeszítéssel teli hónapok vannak Péter mögött, és néha bizony fárasztja ennek az „edzőtábornak” a monotóniája. Az otthon töltött hétvégék után – úgy látjuk – néha szomorúan megy vissza az OORI-ba, szerencse, hogy a hét első foglalkozása az úszás, ami sok örömet és sikerélményt ad neki. Péter fejlődése töretlen, hihetetlenül sokat javult az elmúlt pár hétben a mozgása, a beszéde, a gondolkodása.
A hétvégén ismét sok emberrel találkozott, hiszen esküvőn és egy családi összejövetelen is volt szombaton, vasárnap pedig barátokkal ebédelt. Ezeket az együttléteket mindig nagyon várja, de utána el is szomorodik, hiszen tudja, hogy még nagyon sok munka vár rá, és hosszú időnek kell eltelnie, hogy élete visszatérhessen a régi kerékvágásba.
Köszönet a Petit látogató barátoknak, nagyon örül és várja őket – Titeket.

3 thoughts on “

 1. Szia Peti! :o)

  A hétköznapok monotonan és unalmasan is el tudnak telni,és ilyenkor az ember nehezebben áll neki bárminek.DE ha végig gondolod,hogy mennyi minden történt és mennyit dolgoztál a javulásodért,akkor egy percig sem fogsz kételkedni abban,hogy az eltelt időt maximálisan használtad arra,hogy még ügyesebb légy!
  Ha erre a hétvégén készült képre nézek,ahol a mosolyod tökéletes,örömmel tölt el,hogy ilyen szépen haladsz és csodállak a kitartásodért! :o)

  Szeretettel ölellek
  Petra

  • Szia Peti!!

   Nagyon-nagyon jól esett nekünk, hogy el tudtál jönni az esküőnkre, ha csak a templomba is!
   Emlékszel, hogy január elején mit írtam a blogra?
   Na én sem, de vissza lehetne keresni, valami olyasmit, hogy az esküvőnkön részt kell venned…de ez akkor még nagyon távolinak tűnt, mert még nem voltál a helyzet magaslatán fizikálisan! De most…mondták a többiek, hogy csak úgy felszáguldottál a lépcsőn, és én meg téged láttalak meg először a templomban a padok közt és nagyon jó érzés volt!!
   Még egyszer köszönjük!
   És ha hazajövünk a nászútról, mi is jövünk látogatni, és hozunk fotókat is!!

   Puszi, Zsuzsi, Bazsi

  • Kedves Peti!

   Nagyon jó volt találkozni veled szombaton Csaba Laciéknál. Bár tudtam, hogy hihetetlenül gyorsan fejlődsz és nagy utat tettél meg az utóbbi hónapokban, minden várakozásomat felülmúltad.
   Az elkövetkező hetekhez, hónapokhoz is sok erőt kívánok! Továbbra is tartsd meg a jó humorodat, ami már sok nehézségen átsegített!

   Sok puszi,

   Marica

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .