Ez a májusi hétvége nyugisabban telt, mint a többi de kellenek is az ilyen lazítós napok a sűrű hétköznapok után!
Azért a vasárnap tartogatott egy nagyon jó kis programot: Asztalos Bence szervezésében összegyűlt a keménymag Etyeken és egy fenséges ebéd keretéig újra találkoztak a barátok!

4 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  Örülök, hogy ilyen mozgalmas társadalmi életet élsz, és ezzel meggyőződhetsz arról mennyien szeretnek és drukkolnak Neked.

  Szeretettel a ligetiek
  Palkó Judit

  • Szia Péter!

   Szombaton “találkoztunk” a Szamos cukrászdában. Nem akartalak zavarni és nem is biztos, hogy megismertél volna. Azért a blogon keresztül szeretném üzenni Neked: gratulálok ahhoz a fantasztikus teljesítményhez, amit elértél. Csak így tovább: kívánok Neked kitartást, erőt és sok-sok örömteli pillanatot az utadon!

   Üdvözlettel:

   Szabó Edit

  • Szia Peti!

   A képet elnézegetve nagyon kellemes napotok volt!Jól esik a sűrű hétköznapok után egy-két lazítós hétvégi pihenés,kirándulás.
   Sokszor gondolunk Rád!

   Sok puszi
   Petra

  • Szia Péter!

   Alig két napja, hogy egy közös caládi bulin találkoztunk. Tudtam, hogy fárasztó edzés után érkezel és csodálattal néztem, hogy fogy a lábad alatt az emeletnyi lépcsősor.
   Vidámságod, kisugárzásod szinte láttatja velem azt a hitet, amivel a helyzet változásáért küzdesz. Minden nap többet és egyre többet.
   Hogy az ismert vicc poénját idézzem:
   “szép kis plázs”
   De a fárasztó -idegeket és izmokat próbáló – út után egyszer csak ott lesz a tenger. A Te világod. És egyszer csak arra eszmélsz, hogy a kite kötélzete van a kezedben. Én már beszereztem egy óriási ventilátort (szélcsend esetére).

   Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .