Hol is kezdjem… olyan jó volt ez a hétvégénk is!
A megszokottnál kisebb volt a jövés-menés az Ördögoromban, de talán pont ezért is voltak olyan nyugalmasak a napok.
Peti nagyokat „sétált” a szomszédos utcákban, és tegnap még sikerült kifogni egy gyönyörű napsütéses órát is kint a szabadban.
Ha összehasonlítjuk az előző hétvégékkel, érezhetően jobban fejezi ki magát: egyre több szót tud, és egyre ügyesebben mutogat.

Tegnap volt két nagyon kedves vendégünk is Horváth Kinga és kedvese Shenker Beni személyében. Beni végzett gyógytornász, és nem egy olyan sérültet látott már, mint Peti, plusz Kinga is hasonló babérokra tör.  A lényeg, hogy mindketten el voltak képedve Peti állapotán, főleg azon a gyorsaságon, amivel gyógyul. Tehát Peti nem csak a vendégeknek, de a reakciójuknak is nagyon örülhetett!

Az eddigiekkel ellentétben, vasárnap este helyett ma reggel ment vissza Peti a kórházba, és egy újabb nagyon jó hírrel indult ez a hét is:
Szerdától járhat a lenti uszodába!!! Ezt a hírt már nagyon régóta várjuk, nemcsak a terápia várható jótékony hatása miatt, hanem azért is, mert Petinek már érezhetően nagyon hiányzik a víz közelsége!
Szóval szerdán visszakerül a fürdőnadrág a helyére!!!!

7 thoughts on “

 1. de jóóó!hát akkor elő az edzéstervekkel és a seniorok pedig lassan-lassan készüljenek a 7-es pályán, mert előbb-utóbb neked is helyet kell adjanak.jó úszkálást!
  Zsuzsi

  • Szia Peti!

   Hihetetlen gyors vagy!!!
   Nagyon sok ilyen gyönyörű sétálgatós napsütötte hétvégét kívánok még :o)
   Kis labda dobással kezdődött,sétával folytattad ,most pedig úszás,gratulálok a bővülő sport palettához! :o)
   Fantasztikus vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Szeretettel ölellek
   Petra

  • Szia Péter!

   Ezek szerint nem csak a boldogságban úszhatunk Veled együtt hanem a medencében is.Előbb utóbb ismét lehagysz minket.

   Sok-sok szeretettel
   Palkó Judit

  • Szasz Pedro!

   Dragu vagyok El Yaque-ról!
   Igencsak rég beszéltünk, de amikor a 2005-ös csapatpolót felhúzom magamra, mindig egy mondat jut az eszembe: „Látni akarom, ahogy eltűnik a szádban a kesudió” 😉

   Toljad neki keményen Pedró, sokat gondolunk rád, örülök, hogy végre újra a lét elemedben lehettél! Amikor lehet meglátogatunk!

   Esküszöm viszek neked kesudiót! :))

  • Kedves Linda!

   Névnapod alkalmából sok szeretettel köszöntelek. Kívánok neked jókedvet, bizakodást, sok-sok örömöt!

   Ölel,

   Marica

  • Kedves Linda!

   Mai nap Neked kívánunk sok szépet és jót névnapod alkalmából. Legyenek a napjaid ezentúl is örömteli meglepetésekben gazdagok , hogy aki a legközelebb áll hozzád átölelhessen és elmondhassa Neked, hogy mennyire szeret.

   Sok szeretettel
   Hajóssy és Palkó család

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .