Mostanában ritkábbak a bejegyzések, mert ahogy az eddig is történt, az a rögös út a gyógyuláshoz rengeteg sikerélményt rejt, és bár Peti fejlődése folyamatos, kis lépésekből áll.

Azért most itt egy kis kényeztetés:

Ahogy azt korábban is megírtam, Peti sétál, de még csak módjával, nem szabad túlerőltetni a gyengébb oldalát. Ma azért megmutatta a szülőknek, ahogy a kórház aulájában maga tolta a kocsiját. 🙂  Ettől a héttől kezdve ergoterápiára is jár, ami a kezét ügyesíti, és már beindult a csuklója is!

A beszédje is napról-napra jobb, de azért a fáradtabb órákban még mindig 1-2 szóra korlátozódik. Ezért sem szeretné még, hogy a barátok látogassák. Nem beszélve arról, hogy mire elérkezik a látogatási idő, sokszor annyira elfárad, hogy még a rokonok rohamai is néha terhesek. 

Tartsatok ki, rokonok, barátok, mert a kommenteket mindig olvassuk és átadjuk!

6 thoughts on “

 1. Pedrókám!
  Nagyon örülök, hogy biztosan és kitartóan haladsz a cél felé! Szólj a Lindusnak, ha tud írjon gyakrabban Rólad!
  Minden jót!
  Örs

  • Kedves Linda!
   Köszönjük ,hogy ilyen sok dolog mellett még ránk is gondolsz!Nagyon jó,hogy ilyen lehetőséget biztosítottál Nekünk,mint ez a blog.:)

   Szia Peti! :o)
   Gratulálok a kezedhez,és hogy ilyen szorgalmas és kitartó vagy!
   Nagyon jól haladsz!:)

   Sok puszi
   Petra

  • Kedves Peti!

   Nagyon örülünk, hogy ilyen szépen haladsz a gyógyulás útján. Szuper srác vagy. További sok-sok apró örömöt és kitartást kívánunk!
   Gratulálunk Lindának, szüleidnek, Csaba Lacinak és más segítőidnek is.
   Sokat gondolunk rátok,
   Marica, Toncsi néni, Pista bácsi

  • Azt hiszem az igazán nehéz része a gyógyulásnak még csak most kezdődik, úgyhogy ehhez kívánok neked rengeteg erőt és kitartást, hogy a legapróbb eredményekből is erőt meríthess a nehéz pillanatokban! És ha már mozog a csuklód akkor a következő kötelező gyakorlat a HANG-LOOSE!!!

  • Szia Peti, Linda és Család!

   Nagyon sok ember van a földön aki valamiről az életben nem tud vagy nem akar lemondani, őket hívják függőknek. Azt hiszem a blog létezése óta mindannyian akik szeretünk Benneteket blogfüggők lettünk , hisz az első dolog amikor a számítógépet bekapcsolom megnézem van-e hír. És Nektek köszönhetően mindig megszépítitek a napot az új hírekkel.

   Nem akarok leszokni a függőségemről csak amikor Péter már személyesen mesél magáról.

   Szia Palkó Judit

  • Petikém,

   a minap véletlen találkoztam a Zanárnddal, mesélt pár dolgot, s együtt vettük ki a leveleidet a postaládából, jó volt tőle személyesen is hallani Rólad… Megbeszéltük,h amint lehet én is csatlakozom a látogatós csapathoz, s viszek neked pudingot:-)
   Addig is gyakorold a csábos hellókat a nővéreknek, s lepd meg minél több váratlan dologgal a környezetedet. 🙂

   csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .