Szombaton elmentünk Mélykuti Balázshoz Zamárdiba (Ő Németországban dolgozik, és most itthon van). Sokan voltak (11-en) Balázs családja. Kiteoztam (kis ernyővel). Délután Apa és én Gáborhoz mentünk Nagyatádra, indult az Ironmen-en és szurkoltunk neki. (Több ismerősünk is indult az Ironmen-en). Este Marcalin aludtunk.

Vasárnap (is) rossz idő volt, Bercihez mentünk Fűzfőre a kite deszkámhoz akartam merev “cipőt”, és a szörfdeszkámhoz tárzsákot. Berci nem engedte kifizetni… (Köszönöm). Ördögoromban megnéztük az úszást (vb), örültünk Kis Gergő bronzérmének. 3h-kor Pölös jött az Ördögoromba, lehet hogy pályázunk augusztusban, passzív házat szeretnénk. 5h-kor Nándihoz (Ági apukája) mentünk, Németországból érkeztek barátok. Beszélgettünk.

Pedro

Péter a német lakóbusszal (bp)a német barátokkalPéter és Ági a lakóbuszbanÁgi papája Nándinémet barátokkal

Nagyatád, 2011 07 30 Gábor célbaérés, 11 óra 9 perc alatt, egy órával jobb, mint tavaly Utána, 2011 07 31

2 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  Habár már eltelt több mint egy hét azóta,hogy itt voltatok, de nagyon örültem,hogy láttalak titeket és jó volt azt is látni milyen szépen haladsz. :o) …..köszönöm a szép virágot!

  Testvérkédnek gratulálok a szép éremhez! 🙂

  Millió puszi
  Petra

  • Tegnap délután Péter egy cetlivel érkezett az Ördögoromba, amelyen felsorolta, mit nem akar elfelejteni, mit szeretne magával vinni itthonról Csepelre. Nem szóltunk semmit, csak ma reggel beszéltünk Gáborral erről. Mindkettőnket elképesztett, mert ez még SOSEM fordult elő! Peti felkészült, előre gondolkozott, leírta, eszébe jutott itt is, szóval nem öles léptekkel, de haladunk!
   Ui.: azt üzente az új címlapomra: “isteni. mehet!” 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .