Múlt hétvégén Zsámbékon voltunk rokonoknál. Palkó Petra volt a házigazda. 17-en voltunk. Nagyon jó volt minden. Petra nagyon kitett magáért, rengeteg mindent sütött-főzött. 3 féle leves volt. Pulyka, csirke, tarja, 3-4 fajta torta (születés- és névnapok voltak). Nagyon jó volt. 1 kisgyerkőc volt, Pannika. Ebéd után Ági és én elmentünk kirándulni, megnéztük a zsámbéki romtemplomot. Nagyon szép volt! Este pedig moziba mentünk, a Harry Potter 7.részét néztük meg.

Vasárnap jógáztunk Ágival és Apuval (dvd-ről). Nagyon nehéz volt… Ez volt a 3.alkalom, hogy jógáztam. Utána táncolni mentünk Faluvégi Andrishoz. Tánc után jó sokat beszélgettünk Andrissal.

Hétfőn úszás volt Enikővel. Minden jól ment. (Péternek nagyon szép a delfinúszása – a szerk. megjegyzése 🙂 Úszás után kondi volt Timivel. Este Gelányi Laci jött kezelni. Továbbra is csinálom Stanley (a mágus:) feladatait (a feladatokat minden nap kell csinálnom).

Kedden szinházba voltunk Kata, Cudar, Ági és én. Egy Neil Simon szindarabot néztünk meg. Ági és főleg Kata hangosan nevettek. Vidám darab volt.

Szerdán jógáztunk. Megnéztük a szörfdeszkát amit rendeltem, de kicsi volt. Aztán Mónihoz mentem masszázsra.

Csütörtökön este megnézett Keresztesi (úszásról), hogy hogy vezetek. Utána Harsányi Dorkáékkal mentünk egy gourmet borkostolásra a Zara hotelbe. A borkostolón összefutottunk Éles Csaba barátommal 🙂 és egy másik Csabával, akivel együtt jártam egyetemre. Kicsit berúgtam 🙂 hazafelé sofőrszolgálattal jöttünk.

Pedro

az ünnepeltekAnikó, Péter és ÁgiHajóssy LacivalCicával :)Ági a Zsámbéki romtemplomnála csodaszép zsámbéki romtemploma zsámbéki romtemplomnálÁgi a zsámbéki romtemplomnálhotel zara, bp - borkóstolóhotel zara bp, borkóstolóDorkával a borkóstolónborkóstoló a hotel zara tetőteraszánborkóstoló a hotel zara tetőteraszán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .