Pénteken Ágival lementünk a Balatonra, Sóstóra. Meleg volt és semmi szél nem volt. Paddleöztem, ment, Ági szintén ment, együtt is mentünk. 🙂 Jó messzire, a tó közepére beeveztünk. Visszafele én eveztem ki (állva!), Ági pedig kiúszott.

Szombaton délután-koraeste is paddleöztünk, bementünk jó messzire a tó közepére megint. Senki sem volt már a tavon, csak mi ketten. Arra jött egy repülőgép és integettünk neki, mire a repülőgép – balra-jobbra mozgatva a szárnyait – visszaintegetett. :)) Végignéztük ahogy lemegy a nap, aztán kieveztünk (kajaklapáttal).

Este bementünk Siófokra sétálni. Százezer ember volt, turista. Hatalmas óriáskígyót simogattunk. 🙂 Ági is megsimogatta (fél tőle), de kétszer is megsimogatta. Aztán beültünk egy bárba koktélozni. Nagyon jól esett.

Vasárnap a BalatonSoundra mentünk. Vonattal mentünk Szabadi-sóstóról Zamárdiba. Találtoztunk Harsányi Dorkával, akinek köszönjük szépen ezúton is a jegyeket. Eszméletlen meleg volt, uh. úsztunk egy nagyot Ágival és volt egy fura kajak alakú paddle, amit kipróbáltunk. A Naish jobban tetszett mindkettőnknek. Aztán azt találtam ki, hogy menjünk fel az Air-barba koktélozni. Fantasztikus volt a panoráma, a látvány ami elénk tárult. A bár után Bin-jip koncertre mentünk, jó volt. Koncert után elmentünk a borfaluba borozni, ahol véletlenül újra összefutottunk Dorkáékkal. 5-en voltunk, leültünk enni valamit, beszélgettünk, aztán Dorkáék hazavittek minket Sóstóra.

Hétfőn nagyon jó szél volt és napsütés, páratlan volt! Meleg északi szél fújt, (ez furcsa párosítás.) Most kiteoztam először vízben. 7,5-es ernyővel gyakoroltam. Megpróbáltam a deszkával elindulni, de kicsi volt az ernyő a szélhez, ezért nem tudtam (most még!) menni. Ági is kipróbálta az ernyőt, én oktattam :). Rendeltünk egy pizzát, és gyorsan visszamentünk windszörfözni, mert felerősödött a szél, eleinte 3bft-os, majd 4-5bft-os (25km/h) szél volt. Megpróbáltam, nehéz volt, hol sikerült, hol nem. Ági is szörfözött (én tanítottam:).

Pedro

Seal koncert, Budapest:

seal koncert bpSeal koncert, BudapestSeal koncert, bpSeal koncert

Balatonszabadi-sóstó, Siófok:

balatonszabadi-sóstóPéter kite ernyővel először a vízben!!!balatonbalatonPéter windsurf 5bft-os szélben!balatonbalatonszabadi-sóstóÁgi paddle surfSiófok at nightPéter paddle surfSiófok esteBalatonÁgi paddle surfBalatonszabadi-sóstóPéter windsurf 5bft-os szélbenBalatonszabadi-sóstóPéter paddle surfPéter Siófokon Krúdy Gyulával :)Péter először kite ernyőel a vízben!!!szabadság, szerelemPéter windsurf 5bft-os szélben...BalatonÁgi paddle surfÁgi windsurf, 5bft-os tanulószélben :)Balatonszabadi-sóstóÁgi windsurf 5bft

BalatonSound Air Bar:

BalatonSound

Harsányi Dorkáékkal a BalatonSoundonlove is in the air

1 thought on “

 1. Szia Pedro!

  Bátran kijelenthetjük,hogy Te egy maximalista emberke vagy!
  Ha munka van,a lehető legtöbbet hozod ki magadból és ha szabadságon vagy,akkor is a maximálisan kiélvezed annak minden szépségét! 🙂
  Ennyi munka után és ilyen szép eredményekkel,amit elértél eddig, maximálisan meg is érdemled! 🙂

  Bacetto 🙂
  Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .