Kedden este Ági és én lementünk a Balatonra. Megálltunk Tordason Sáfián Lalánál trapézért. Tihanyban 3 éjszakát töltöttünk az Adler Hotelben, aztán 1 éjszakát az Újságíró Üdülőben (MUOSZ).

Szerdán Tihany-Sajkodon szörföztünk. Én windsurföztem, aztán Ágival paddle-öztünk. Kajakoztunk együtt. Lennt volt a beachen mindenki, Anya, Apa, Orsi, Gabó és Lacika is. Délután ugráltunk Gabóval az ugrálóban (Gabó, Én, Apa és Ági). Este véletlenül találkozunk Rigler Ákossal Balatonfüreden és csütörtökön meglátogattuk a Club Tihanyba.

Találkoztunk Andreassal (Ákos főnökével). Ákos segített jól beállítani a windsurföt. Sokat szörföztünk (paddle, wind). Apa is windszörfözött egy kicsit. Este felköszöntöttük Gábort születésnapja alkalmából.

Pénteken nagyon király volt a szörfözés. Eleinte nehéz volt a trapézzal felszállni a szörfre, de ezúttal nagyon jól ment. Paddleöztünk, nagyon jól ment (állva is és kajakozva is)

Szombaton is szörföztünk. Ági paddlelel kiment jó messzire én meg utána úsztam 🙂 Délután átkompoztunk Tihanyból, Balatonszemesre mentünk Ági unokatesója és keresztfia voltak ott. Nagyon jó volt. Csodaszép a Balatonszemesi szabadstrand. Lángost és palacsintát ettünk.

Pedro

Pedro a paddleön, Club TihanyGabó a sajkodi beachenPedro Rigler Ákossal a Club Tihanybanszerelés Sajkodon: kézzel-lábbal :)prooodukcióóó :)Pedro a habokbantihanyi kilátás a teraszrólBalatonszemesPedro a Club Tihanyi beacenÁgi a windszörf deszkánGabó és a BalatonPéter a fűbenBalatonszemesPéter a windszörfönGabó vízbemenetele :)

 

1 thought on “

  1. Kicsit megtévesztő, ahogy Ági és Peter kiegészítik a bejegyzéseket, a beírt szöveg alá töltenek fel képeket, én észre sem vettem, csak amikor rákérdeztek, akkor néztem meg tüzetesebben. És persze most már felkerült a csopaki bejegyzés is, időrendben korrekt, szóval érdemes végigböngészni az előző bejegyzéseket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .