Ezen a héten is sok az apró javulás, amit hol mi tapasztalunk, hol a terapeuták, kezelők veszik észre. Ma pl. Péter két lépcsőfokra is fellépett bal lábbal, most először! Vannak újabb fényképek is, azokról az oktatókról, akiket még sosem mutattunk. Az első az OORI-ban, a logopédia órán készült, Mészáros Évával, aki gyerekkori barátom. Társbérlők voltunk, azt hiszem, sokan nem is tudjátok, mi az, minden esetre nekem bearanyozta a gyerek- és fiatalkoromat a kényszerű együttlakás. Isteni szerencsénk, hogy logopédus lett, és pont az OORI-ban. Rengeteget segített és segít Péternek és nekünk is a kezdetektől fogva, nemcsak a szakmai tudásával, hanem a barátságával is. Mellette az Ördögoromban készült képen Örley Zita és Peti, ő az új logopédus, ősszel kezdett Péterrel dolgozni.

2010 10 04, OORI, Mészáros Évával Zita, Peti, 2010.10.08.

Gábor készített pár képet az Ender Ágival (az OORI-ban) végzett hétfői tornagyakorlatokról, Péter vele is nagyon szeret dolgozni.

Szkander Ágival, 2010 10 04, OORI 2010 10 04, OORI, Torna

Végül, de nem utolsósorban, ma kaptam Minyontól képeket, amelyek Dani anyukájánál készültek a közös, szeptemberi lecsópartin. Fantasztikusak vagytok!

Kite-csapat Dani mamájánál, 2010 09 18

One thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .