Nagyon készültünk a tegnapi bulira, úgy láttam, Péter kicsit aggódott, mit fognak hozzá szólni azok, akikkel nagyon régen találkozott, hogy fogja bírni az estét erővel. Úgy döntött, kihagyja a délelőtti Zöldmáli vizslatalálkozót is tegnap, inkább rápihen a bulira. Több telefonbeszélgetését hallottam a héten, egyre mondogatta, javulok, gyógyulok, nem adom fel!  Azt hallottuk, jól sikerült tegnap a szülinapi buli! Rengetegen eljöttetek! Próbáltuk Péterrel ma összeszámolni, biztos, hogy hatvan feletti volt a létszám! Fantasztikusak vagytok! Nem is tudjátok elképzelni, milyen jó érzés, milyen segítség, hogy ennyien szurkoltok Péternek, nekünk, hogy mellette álltok! Orsi azt mesélte ma délután, hogy megható volt, ő meg is könnyezte, amikor köszöntöttétek Pétert! Köszönjük a szervezést, az „ajándékot” és a segítséget! A leveleteket mi is megkönnyeztük Gáborral, amikor olvastuk! Peti ma nagy örömmel újságolta, hogy bal kézzel kezdte a tortát vágni, és maga is meglepődött, hogy amikor Dóri szólt neki, próbálja a jobb kezével, meg tudta tenni, sikerült!

Hajrá! 2010 09 04 Ördögorom Gergő, Pedro, Palko Petra 2010 09 04 Sajnos, mindenki nem fért rá a képre 2010 09 04 Ördögorom, szülinapi buli

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .