Az első Surfbeach nélküli hétvége, és hosszú idő után az első, amit Péter Pesten töltött. Szombaton Dóriékkal volt programja. Vasárnap nálunk volt családi ebéd, majd délután Péter felvetette, hogy menjenek le a Velencei tóra. Péter úgy invitálta a tesóját, hogy gyere, menjünk, mint három barát! Péter és a két Gábor mentek le késő délután. Nem ment egyszerűen a szörf összeszerelése, de megoldották! Először szörfözött Peti, majd a tó közepén Péter és Gábor (a papája) deszkát cseréltek, azaz Péter a szörfről átváltott a paddle-ra. Gábor meghatódva mesélte, hogy ez fantasztikus volt, hiszen nem a Beachen megszokott 50 cm-es vízben, hanem most először, mélyvízben kellett felülnie a paddle-ra. Kicsit nehéz volt, még a jobb kezét is igénybe vette Péter, hogy felhúzza magát a deszkára. Az evezés már gyerekjáték volt!

Sajnos arra még nem jöttem rá, hogy lehetne leszedni az alsó, idegen videókat, vagy legalábbis láthatatlanná tenni, eléggé zavaróak. Ha valaki tudja, írja meg, köszönöm!

Szerelés a vízben Vitorla felhúzás

Szörfözés Szörfcsere, itt a Gábor látható

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .