Hétfőn nevetve telefonált Peti, hogy Katával úszáson pillangózni próbált. Kata segítette a jobb karját, de már az ötlettel is nagy örömet szerzett Péternek. Kedden elindultak Gáborral sétálni, majd 2 órát odavoltak. Felmentek a bányához, onnan jó nagy kerülővel jöttek haza. Azt hiszem, amikor az útvonalat kitalálták, Peti nem gondolta végig, hogy ennyire messzire mennek és ilyen meredek úton kell visszajönniük! Halálán volt, de  végigcsinálta! A mai kognitív órára meglepő feladatot kapott! Bálint Éva időnként igazi kihívás feladatokat ad Péternek, azt hiszem, nagyon bízik benne! Most azt mondta neki, hogy mivel mérnök, rajzolja le az Ördögorom alaprajzát! És hallom ám kedden, hogy jön a lépcsőn fölfelé Peti! Azt hittem, meglátogat munka közben, de nem, mondta, hogy feladat! Hozott papírt, ceruzát, körbejárt a lakásban, és megpróbálta (persze bal kézzel) lerajzolni mindkét szintet! Izgultunk, de nagyon elégedettek voltunk a munkájával. Most van órája, remélem, Éva is megdicséri! Már régóta kérte Péter, hogy itt a szezon, főzzek szilvás gombócot, de a munka miatt elhalasztottam. Mivel már elengedtem a lapot, tegnap elkészítettem. Megérte, mert ma reggelire is azt evett Péter! Tegnap délután jött Orsi, hogy menjen velük játszótérre, nem tudta, hogy Gubcsi Lajost várjuk. Elvitte magukhoz Petit, és ő vitte Mónihoz masszázsra is, Gábornak csak érte kellett mennie.

Délutáni pihenés, Gabo és Peti, 2010 08 05 Van segítség! 2010 08 05

3 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  Hihetetlen,hogy milyen szorgalmas vagy és mindig nehezítesz magadnak egy kicsit! :o)
  Igazi sportember!:o)

  Ha legközelebb szilvás gombócot kérsz,előtte szólj,hogy én is tudjak nevezni egy pár darabra!:o)

  millió puszi
  Petra

  • Szia Péter!
   Látva a képeket és a videókat engem is igazi örömmel tölt el, hogy, hittel és akarattal mi mindent le lehet gyűrni. Nem a csodálat íratja velem ezeket a szavakat, mert a kétesélyes „kezdetektől fogva” szentül hittem, hogy teljesen meg fogsz gyógyulni. Ez persze tág fogalom és mindenki másképp értelmezheti, de én úgy látom, hogy egyre gyorsuló ütemben száguldasz a teljesség felé. És nem csak átvitt értelemben, hanem talán mire ezeket leírom kite-on is.
   Habár ez nem egy hollywoodi sztori, de mégis itt a jóembernek győzni kell!
   Hajrá Péter!

  • Laci, megkönnyeztettél mindkettőnket! Mi is ebben hiszünk, e szerint éljük a napjainkat! Nem könnyű, sok és sokféle a kihívás, a megmérettetés. Van sok-sok nyereség, de bizony veszteségek is. Barátnak hitt emberek, baráti kapcsolatok foszlanak szét a hosszú úton. (Ma a sokadik házassági évfordulónk napja van, ilyenkor az ember akaratlanul is számvetést készít, ezért az érzelmes hang, bocs!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .