Gelányi Laci felírta Péternek milyen gyakorlatokat kell végeznie reggel, így komoly tornaórával indul a nap. A képen G. Laci éppen beállítja a „stimulátort” Péter lábára, Peti meg csukott szemmel koncentrál, mert ez nem passzív mozgató szerkezet, Péternek aktívan kell rásegítenie, indítania a mozdulatokat. Egyik alkalommal a karjára, máskor a lábára teszik.

Gelanyi Laci, Peter 2010 06 24

Ez a hét kicsit másképp alakult a családi programok miatt. Szerdán pl. Szarvasra utaztunk, Péter itthon maradt, Dóri vitte este Mónihoz, csakúgy, mint tegnap. Mi átmentünk kicsit unokázni KisGáborékhoz, ott találkoztunk velük. Nagyon kíváncsiak voltunk a lakókocsira, azzal indul ma Orsi, Gáborka és Gabó nyaralni. Természetesen beszálltunk mindannyian, kipróbáltuk az üléseket, kinyitogattunk mindent, ahogy illik.

Orsi, Peter 2010 06 24

Péter a héten, talán azért, mert nem ültünk állandóan a nyakán, több dolgot megoldott egyedül. Hétfőn a kutyának adott enni (azaz a konzervből egy kézzel kikanalazta neki a kaját), szerdán pedig ajánlott levelet vett át Gábornak, amihez beszélnie kellett a postással, először a kaputelefonon, aztán a kapunál, le kellett mennie a kapuhoz ( 2 x 70 méter), és alá kellett írnia a küldeményt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .