Tegnap alaposan elfáradt Peti, nem is volt nagy kedve Csaba Laciékhoz az esti családi buliba eljönni. Valószínűleg kicsit riasztotta a nagy létszám is, huszonheten voltunk. Aztán mégis átjöttek Dórival, és mindenki nagyon örült, hogy találkozott vele. Megdicsérték, hogy látszik milyen sokat dolgozik, izmos a válla, a karja. Volt, aki angolul beszélt hozzá, ő meg magyarul válaszolgatott. Ma is Dóri vitte logopédiára, utána tudott egy jót pihenni. Itt volt Csaba Laci, és koraeste jött Gelányi Laci, akivel a „futást” – gyorsjárást is gyakorolták. Mikor leértem, Péter odakiabált nekem, hogy futunk! Nevetett, nagyon jó volt látni, ahogy „rohangált a konyha és a szobája között! G.Laci nagyon elégedett, azt mondta, tartósan nagyon sokat javult a járása (mi is úgy látjuk), és a keze is változatlanul laza. Kérte, hogy vegyük fel videóra, ahogy Peti sárkányt ereget, nagyon érdekli! Éppen befejeződött az óra, amikor megérkezett Bánlaki Tamás, Vujevits Jani és Aklan Gyuri. Betelepedtek Péterhez, és nagyon boldogan hallottam, hogy beszélgetnek, nevetnek!

Aklan Gyuri, Peter, Vujevits Jani, Bánlaki Tamás 2010.06.22.

A szűkebb Csaba család 2010 06 21 A teljesebb Csaba család, 2010 06 21

3 thoughts on “

 1. Sziasztok!
  A határtalan kitartás meghozza gyümölcsét, ahogy az a sok szeretet ami körülvesz biztos még inkább lelkesít.Az az ember kap ennyi szeretetet aki korábban ilyen szeretettel viszonyult a társaihoz.
  Szeretettel
  Judit

  • Kedves Peti!

   Nagyon jó volt, hogy vasárnap találkoztunk a MÜPÁ-ban. Örülök, hogy az alakod a régi (izmok, vállak stb.). További kitartást kívánok!

   Sok puszit küldök az egéyz családnak,

   Marica

  • Kedves Peti!

   Nagyon örültünk ennek a családi összejövetelnek, nem csak azért mert az egész családot láthattuk, hanem mert téged is. Olyan régen nem találkoztunk, és mindhármunknak nagyon jó volt látni, hogy milyen szépen fejlődsz, és hogy még mindig te vagy a legsármosabb a családban (ami azt hiszem a Csaba családban nagy szó(persze a mezőny nagyon szoros, főleg mióta negyedik Csaba Gábor megszületett):)). Ezért örültünk, hogy végül eljöttél, és remélem, hogy egyre többet fogunk találkozni a jövőben!

   Minden jót, és sok sokpuszit küldök!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .