Azt látom logopédián, hogy Csűri Mari folyamatosan sokféle dologgal kísérletezik, keresi a kapaszkodókat, képeket, emlékeket, tudást, amitől újabb szavak, a régi tudás előjön Péterből. Ezért én is mindig azon gondolkozom, honnan – mivel tudnék Petinek segíteni, amitől esetleg beugranának régi emlékek, amelyek segíthetnének, pl. a beszédben. Ezért előkerestem régi gyerekholmikat, és találtam az eltett óvodásrajzok között egy kis leírást, hogy mit tudtak egy adott időben, pl. a Péter 1976. októberében. Felolvastam, jókat nevettünk. Mikor ott tartottam, hogy összefüggően, hibátlanul beszél – Peti megszólalt most egyáltalán nem… És nevetett! A humora a régi, egy re inkább ezt tapasztaljuk. Szombaton délelőtt pihent, aztán átjött Orsiékhoz (ők esküvőre mentek vidékre, és mi vigyáztunk a babára). Ide jöttek érte Minyonék, délután vizslakölyök nézőbe ment a csapat Miczek Zsófihoz. Este elment sétálni Dórival, és látott egy hullócsillagot. Telfonált, és mikor kérdeztem, volt-e ideje kívánni valamit, a válasza igen volt, de azt is mondta: nem árulom el. Reggel anyák napi verssel hívott fel! Aztán Tamáshoz mentek relaxálni. Ebéd, pihenés, mert este a csapat Dumaszinházba ment!

Kutyanézőben 1 Kutyanézőben 2

1 thought on “

 1. Szia Peti!

  Olyan jó nézni a képeket és mellé olvasni a jobbnál jobb híreket! :o)
  A foglalkozások nagyon lekötik az idődet,de a leírtak szerint a maradék kis szabadidődet is nagyon tartalmasan és eseménydúsan töltöd.
  Hihetetlen mennyiségű energiád van!
  :o)

  Millió puszi
  Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .