Ismét eltelt egy hónap, hála Istennek megyünk előre! Tegnap beszélgettünk, és mondtam Péternek, hogy én úgy látom, megint egy lóugrásnyit fejlődött, Gelányi Laci hallotta, és azt mondta, ő is alátámasztja ezt! Igaz mindent meg is tesz – teszünk, hogy így legyen!

AkupunktúraA héten Péter alaposan meg volt fázva, ezért kicsit lazábbra vettünk néhány foglalkozást, és az akupunktúránál ennek megfelelően is szúrta a doktornő.

Ezen a héten láttam először tőle aláírást már nem nyomtatott, hanem írott betűkkel (most a blogot is jóváhagyta!).
Szerdán nagyon örült, amikor délután egy kapunyitással érkezett meg Bánlaki Tamás, Aklan Gyuri és Pölös, majd pár perc múlva Vujevits Jani és Csaba Laci.
Gyakorlás Gelányi LacivalTegnap „Kenya” – Bencze Zsófi látogatta meg, aki jó pár hónapot töltött Kenyában, jószolgálati munkát végzett. Az OORI-ban találkoztak tavaly, gyógytornászhallgató volt, és sokat beszélgettek. Ma szív-ultrahang vizsgálaton voltunk, az ideggyógyász doktornő nagyon alapos, mi meg örülünk, hogy alaposan kivizsgálják Pétert – az eredmény: rendben. A vizsgálat miatt elmaradt a mai gyógytorna, délben csak logopédia volt, délután elmentek lovagolni. Épp most telefonált, hogy élveztem! Először lovagolt rendes nyeregben, kengyellel! Ez nagyobb, nehezebb feladat volt, szoknia kellett, de végül az ügetés sem maradt el!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .