Ezt a bejegyzést Anikó irta a komment részbe, de annál sokkal nagyobb figyelmet érdemel!

„Kedves Olvasók,
először is kicsit helyesbítek. A Reményik verset egy barátunk küldte jókívánságként, én csak „felhasználtam”.
Szépen kezdődött számunkra az év. Úgy látjuk, Petinek javára vált a pár napos nyugalom. Megszoktuk, megszerettük a gyönyörű új környezetet. Megismertük a nővéreket és ők is megismerték Petit, így talán könnyebb lesz az átállás az elkövetkező „munkás” időszakra.

És persze minden napra kaptunk valami szép ajándékot Petitől. Folyamatosan bővül az általam vezetett „eseménynaptár”.
Nem csak a tudása gyarapszik, hanem feltölt minket az a hihetetlenül sok szeretet, gyöngédség, amelyet az együtt töltött időben kapunk tőle.”

Kiegészitésül még hadd dicsekedjek, hogy Peti repertoárja tovább bővült az „m” és „b” hangokkal! Amúgy holnaptól megint újabb fejezethez érkezünk, amikor is megtelik a rehabilitációs osztály és lényegesen bővül a foglalkozások száma! Már alig vártuk, hogy eljöjjön ez az időszak!!!

10 thoughts on “

  • Sziasztok!

   Most a szó szoros értelmében kívánok Nektek és elsősorban Neked Pedró EREDMÉNYEKBEN gazdag boldog új évet! Olvastam, hogy már jól haladsz az ábc-vel, lassan jobb leszel mint én 30év alatt…nekem még most sem megy az S betű! :-))

   Puszi Neked, meg neked is Lindus!

   Zsuzsi

  • Szia Peterke!

   Boldog új évet Neked, családodnak és azoknak akik melletted vannak.
   El sem tudod képzelni, milyen öröm olvasni a jó híreket javulásodról.
   Kívánom, hogy az egyes előrelépések mindig nagyobb és nagyobb erőt adjanak a gyógyuláshoz. Mivel akaratos és kitartó sportember vagy, mindig rá tudsz tenni egy lapáttal és mindig kihozod magadból a maximumot, úgyhogy előre a gyógyulás útján! 🙂
   Üdv,
   Eperke

  • Hihetetlen ez a Pedró Gyerek!!!Tegnap beszéltem Zaránddal és hosszasan ecsetelte az általatok már korábban leírt fejlődést.
   Nemigen megy a step by step tanulási módszer Petikének, úgy tűnik több leckét vesz egyszerre :-).Éljenek a stréberek! Hajrá Amigo!!!
   somababy

  • Sziasztok! Én is kívánok Nektek nagyon boldog és sikerekben, kitartásban és egészségben gazdag újévet! Sokat eszembe jut Peti nekem is pedig csak ritkán találkoztunk, és annyira nem ismerjük egymást. Általában a Velencei tó jegén vagy a HHH reptéren orkánerejű szélben. Valószínűleg nem is tudja, hogy ennek ellenére Ő az egyik példaképem, hiszen ugyanaz a cél vezérel, mint ami Őt és Zarándot vezérelte anno: egy új sportág megalapítása. Nekik sikerült, többek közt ezért nézek fel rájuk!

   További gyors felépülést kívánok az Újévre!

   Üdv,
   Márk

  • Szevasz Öreg!

   Eddig bátyust zargattam telón a fejleményekről de örömmel figyelem itt a friss híreket.
   Rengeteget gondolunk rád, tényleg! és nagyon drukkolunk.
   Az új évre sok lelkierőt és türelmet kívánok a gyógyuláshoz bár az eddigiek alapján úgy tűnik elég jól nyomod!
   csá
   Bálint

  • Peti, rengeteget gondolunk rád, vagyis rátok, hiszen a családod is egyszerűen csodálatos…a mamád a tőle megszokott hihetetlen kedvességel szól és él, mely biztos, hogy még több enegriát ad. Hiába, anya csak egy van:-)

   Nagy örömmel olvastam, hgoy a karácsonyod igazán meghittre sikeredett, és ez még csak a kezdet…
   Képzeld, itthon van a nővérem Sziszi, s ő is millió kérdést tesz fel Rólad…így külön öröm, hogy csak jó dolgokkal szolgálhatok most neki 🙂
   ha már lehet, nagyon szeretnélek meglátogatni, s dobni Neked egy labdát:-)

   tengernyi ölelés:
   csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .