Szombaton délben Péter, Gábor, Dóri, Zsófi és Csaba Laci kimentek Dunakeszire, ahol sokan vettek részt a Kite Big Air bulin. Jó volt a hangulat, szép az idő, jól érezték magukat, amint a képeken is látható.

Csaba Peter, 2010 februar 13. Dunakeszi

A csapat egy része Dóri, Zsófi, Péter, Zaránd Snejdy felvétele, Dunakeszi 02.13. Dunakeszi 2010. februar. A csapat


Estére tejfakasztó bulira hívták őket Zarándhoz – gratulálunk Csibinek és Krisztiánnak – ez is kedvükre való volt. Hazafelé következett az igazi élvezet, Zaránd karaoke taxit hívott nekik, végigénekelték az utat. Utána felhívott minket Péter, és mondta, hogy fantasztikus! Ma is ezt mesélte mindenkinek! Dóri szerint nemcsak hogy élvezte az éneklést, tudta a szövegek nagy részét is! Tamás ezek után várjuk a közös éneklést!
Nagy alvás következett, és ebéd után hatalmas séta a szép időben Gáborral. Aztán házi feladat, számolás, jól ment!

 

2 thoughts on “

  1. Jó volt kinnt látni Peti. Nagyon sokan örültünk neki, hogy ott voltál köztünk! A karaoke taxi pedig kötelező egy kitelineosnak 🙂

    • Láttam a TV-ben az összefoglalót a dunakeszi rendezvényről… :-))))
      És attól, hogy ritkán írok…még rendszeresen olvasok! Hajrá Peti! Csak így tovább! Te vagy a példa előttem a decemberi balesetünk óta!(…is!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .