Zaránd szólt, hogy ma este „Légből kapott” címmel lesznek a Sport TV-ben régi és új kite-os felvételekkel. Nagyon készültünk, bár én tartottam is tőle! A baleset óta most először láttunk korábbi felvételt a TV-ben. Együtt ültünk a készülék elé. Jó, de egyben szívbemarkoló is volt nézni Pétert. Nekem kipottyantak a könnyeim – ez nem megy nehezen – de arról beszéltünk, milyen ügyesek voltak. Péter a bejátszás után öltözött, készült Dórihoz. Amikor elköszönt, annyit mondott: köszönöm. Mire én, mit Kisfiam? Erre ő: az egészet. Mondtam, hogy kibírjuk, és majd túl leszünk rajta egyszer! Időnk van! Amúgy, amikor este nekikeseredtem, Gábor azt mondta, inkább arra gondoljak, egy évvel ezelőtt örültünk, hogy hétvégére hazaengedték Pétert az OORI-ból, és tolókocsival cipekedtük fel a lépcsőn, hogy bejussunk a lakásba. Igaza van!
Ha valaki meg szeretné nézni, idemásolom az adásidőpontokat, Zaránd átküldte:
február 13., szombat, 07:45       SPORT2

február 20., szombat, 04:00       SPORT2

február 20., szombat, 19:30       SPORTM
február 21., vasárnap, 17:00       SPORT2

Vidák Lacinak köszönjük a spéci Tisza cipőket, Péter mostanában kezdte viselni őket.

3 thoughts on “

  1. Köszönöm a bejegyzést, jó volt olvasni. Az első sorok után egy banális, német dalocska jutott eszembe, amivel nehéz helyzetekben szoktuk poénosan vígasztalni egymást Harald barátommal együtt. Íme a szöveg: „Selbst ein Fisch-Stäbchen krabbelt weiter, und das schaffst du auch!” Szerintem annyira banális, hogy attól szép 🙂 Ja, és magyarul is ideírom, bár az eredeti szerintem ütősebb…”Még egy halrudacska is tovább mászik, és ez neked is sikerülni fog!” Talán ezért jutott eszembe ez a 2 sor, mert Peti szerintem már nagyon messzire jutott, a balaset utáni, majd az azt követő tolószékes állapotából…HAJRÁ!

    • Kedves Peti , Anikó , Gábor !
      Mint oly sokan , a ritkán irók de minden nap olvasók táborát erősitem . A hozzászólások sokszor tükrözik a gondolataimat , érzéseimet . Nálatok lakik a ” csodafiú ” igy hát ti vagytok a ” csodacsalád ” ! Hihetetlen az erőtök és a kitartásotok . Mineden jót a folytatáshoz , Petinek a gyógyuláshoz ,Anikónak az iráshoz . Továbbra is várjuk a hireket , sok szeretettel az egész család : vagyis Jenő , Krisztike , Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .