Végre visszatért minden a „normál” kerékvágásba. Már tegnap délután két jó hírrel telefonált Péter. Jobb a közérzete, nem az igazi, de úgy tűnik bevált az orvosi jóslat, hogy egy hét kell, amíg megszokja a gyógyszert és eltűnnek a mellékhatások. Kár, hogy ezt nekünk előtte nem mondták, így nem izgultuk – aggódtuk volna halálra magunkat az eltelt napokban! Mindegy, túl vagyunk rajta!
Még hétfőn megbeszéltük a kezelőorvosával, hogy kap egy 24 órás vérnyomásmérőt, mert a vérnyomása is változó volt ezek alatt a napok alatt. Tegnap délután ezt is levették, és úgy tűnik ez is rendeződött. Kicsit magasabb a vérnyomása, de gyógyszert nem kell szednie.

Így aztán este megnyugodva sétáltunk egy hatalmasat a kertben. Péter alaposan elfáradt, hiszen egy hete nagyon keveset mozgott. Alig bírt visszamenni a szobájába! Viszont nagyon jól, nyugodtan aludt, és reggel jókedvűen telefonált! Így indult a mai napunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .