Nehéz héten vagyunk túl. Péternek kedden volt egy kisebb rosszulléte. Kapott gyógyszert, amit szednie kell egy darabig. Hogy a gyógyszertől-e, nem tudjuk, de utána gyenge lett, szédült, azt tanácsolták, inkább használja ismét a botot, nehogy elessen. És hogy kiszűrjenek minden lehetőséget, csütörtökön visszamentünk a Fiumei útra, ahol CT-t készítettek. Szerencsére a műtéti területtel nincs baj! EEG-t javasoltak, (Haresnek köszönet), sikerült azt is még aznap elvégeztetni. Péntek délután meglett a lelet, ez is negatív. Megkönnyebbültünk, mert bizony mi nagyon megrémültünk! Hétfőn majd – gondolom – újra beállítják vagy elhagyják ezt az új gyógyszert, mindenesetre így péntek-szombatra minden programot lemondott Peti, mert még nem érezte jól magát. Otthon maradt, igazi pihenős hétvégéje volt eddig. A Tamás jött hozzá szombaton, ő változatlanul úgy látja, Péter egyre jobban tud koncentrálni, ami nagyon fontos a relaxációhoz. Gáborka hozta – vitte, mert a Gábor megfázott, nincs hangja. És persze délután jött a Csaba Laci, jól lelazította Petit. Kaptunk a Szilárd Zsuzsától egy készségfejlesztő, nagyon élvezetes játékot (Wii Sport), Gábor összeszerelte, és azzal próbálkoztunk estefelé, kipróbáltuk a bowlingot, teniszt, golfot.


1 thought on “

  1. Csaba Úr!
    Gyakoroljon szorgalmasan a golf játékkal. Készüljön a tavaszig, és akkor majd igaziból is kiprobálja velünk. Riciuszon egész jól ment:-)
    üdv.
    Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .