Ma megkezdődik a második OORI-hét. Úgy tűnik, kicsit kevesebb a foglalkozás, vagy lehet, hogy más a beosztás, de Péter szerda kivételével 4 óra körül végez, akkortól lehet látogatni. Van, ahol már megkezdődött a karácsonyi szünet is, például Gödöllő nem lesz idén többet.

A pénteki rohanás után (OORI, akupunktúra, Gödöllő) a hétvége többi része nyugodtan telt. Szombaton Péter Dóriék nagy családi mikulásünnepségére ment Diósdra, délután otthon ejtőztünk, és megnéztük százhuszonhetedszer a BenHur-t a TV-ben. Vasárnap együtt ebédeltünk Orsival, a Gáborokkal és Tamással, aki szinte a kezdetek óta látogatja Petit, hol gyakrabban, hol ritkábban. Ő úgy látja, hogy Péter mentálisan hatalmasat fejlődött az utóbbi időkben, nemcsak megért mindent, hanem sokkal jobban tud koncentrálni a feladatokra, emiatt a relaxálás is jobban fog sikerülni. És mindannyian azt állapítottuk meg, hogy míg korábban a nevek kimondása nagyon nehezen ment, mára ez általában nem gond. Péter szerint persze ez nem így van, ő úgy érzi, 25 %-ban nem sikerül. Délután Csaba Laciék jöttek hozzánk, Laci masszírozta Petit, aztán beszélgettünk. Koraeste egy nagyot sétáltak Gáborral, és korán lefeküdt, hogy ne legyen gond a felkelés. Ma reggel időben, magától ébredt, és nagyon jókedvűen indulunk vissza.

2 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  Annak ellenére hogy ilyen ködös szürke idő van,a Te kedved mégis napsugarasan vidám! :o)
  Maradjon is meg mindig ilyennek! :o)

  Millió puszi

  Petra

  • Sziasztok!

   Én teljesen véletlenül elmentettem, valamiért a tavalyi dec.12.-i leveleteket és most olyan jó az után a mai napit olvasni, mintha meg sem történt volna . Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .