2011. nov. 8.

Péntek este étterembe mentünk, elsőnek értünk oda, mindenki késett. Gubcsi Anikó születésnapja volt. Anikóval, Lajosssal, Klemával, Eszterrel beszélgettünk – sokan voltunk, nem sorolom fel, jól éreztük magunkat. Éjfél előtt értünk haza.

Szombaton elmentünk a Börzsönybe, én vezettem, egy óra volt, kicsit több. Vili – nagyapáék – állandóan a Börzsönybe jártak, én is voltam legalább tízszer velük. Emlékszem, egyszer Gábor Magas-Taxon leesett az ágyról, összetörte az arcát. Most a Szent Orbán fogadóban voltunk, régen Irtáspuszta volt. A faház még megvan, lakat van rajta, egy éve zárva. Voltam itt a Leonhard Weiss céggel is, ez volt az első munkahelyem. Fantasztikus volt a táj, az erdő piros, zöld, sárga. Van kis sífelvonó. Kicsit kirándultunk este, aztán szarvast vacsoráztunk.

Vasárnap újra kirándultunk autóval és gyalog. 6 kilométert sétáltam, fölfelé, háromszáz méter szintkülönbséget. Fárasztó volt. Estére értünk haza, vendégek jöttek hozzánk, Zalán, Kata, Pizza, Györgyi, Gábor – jót beszélgettünk.

Tegnap az OORI-ban logopédia órán volt egy hallgató, emlékezett rám az afázia klubból, ahol  egyszer voltam. Úsztam, jól ment, gyorsban időre úsztam, jó időt mentem. Pillangó is volt, nehéz, de szeretem.

Ma délben az Ördögoromba jöttem. Most indulok lovagolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .