2011. nov. 3.

Múlt pénteken táncolni voltunk Ágival, jólesett. Utána az Ördögoromba jöttem, játszottunk Gabóval. Édes. Este elmentem apával a Kondorosi uszodába, már nagyon régen voltam. A seniorok örültek nekem.

Szombaton egyedül hazajöttem Csepelről az Ördögoromba, a Tájék utcában kajáltam, Marika, Laci, Orsi, Gabó, Gábor és én. Beszélgettem, utána kicsit játszottam Gabóval. Délután a temetőben voltunk, együtt a család.

Vasárnap kirándultunk Ágival a biatorbágyi tóhoz, nagy sétát tettünk együtt. Hétfőn korán jöttem az Ördögoromba, mert a Kiteline raktárból most költöztem ki. Gyorsan kész lettünk. Kedden délelőtt kaptam az utolsó szurit, köszönet Aladárnak! Vége a kúrának, hurrá! Aztán sétálni voltunk Ágival a Városligetben, autóval mentünk a Hősök terén, nagy tömeg volt. Voltunk a Vajdahunyad várban és a kápolnában. Megnéztük Erőss Zsolt filmjét, én nem így döntöttem volna. Este az Ördögoromban néztünk filmet anyuékkal. Jó napom volt!

Szerdán kihúzták a bölcsességfogamat egy perc alatt, de sokáig vérzett, mégsem hagytam ki órát, Zita nagyon megdicsért!

Ma a szokásos csütörtöki program, Csepel – OORI – Óbuda – Ördögorom, persze egyedül! Otthon jó nagyot tornásztam apával. Este megnéztem a Facebook- on  a három évvel ezelőtti brazil videót, még sosem láttam, a Surfbeach tette fel, jó volt látni! Sokat telefonálgattam, pl. Árpi, Stico, Robi, Vraskó Szilvi. Most még megyünk sétálni, helló!

A három évvel ezelőtti brazil videó linkje, remélem nem csak a facebookot használóknak műkődik: http://www.facebook.com/photo.php?v=2538298139509

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .