2011.11.23. – Reggeli torna, videó

Ma Zitával logopédia óra volt, először relaxáltunk egy nekem új relaxációs technikával. Bevált. Számoltam, kifújtam a levegőt, 3 x is próbáltam, és óra után egy jót tudtam aludni.
Kedd, Ceragem ágy délelőtt, sokat használjuk. Utána lovagoilni voltam Pátyon, Hélia meg volt bokrosodva, nem sikerült az ügetés. Utána Gelányi Lacinál voltunk, jól ment a taposógép (ellipszis) is. Száguldottam. Komolyan. Szeretek gyakorlni rajta. Utána Ördögorom, tornáztam apával, pl. 4 x 8 fekvőtámasz. Tanultam, az Ördögoromban aludtam.
Hétfő, úszás és kondi volt, utána fodrászhoz mentem Gazdagrétre, aztán Ceragem ágy Csepelen, majd Snétberger gitárkoncerten voltunk Ágival a MÜPÁ-ban, tetszett.
Hétvégén Csepelen voltunk, beszélgettünk, pihentünk, vasárnap Taksonyban megnéztük az új házat.
Pénteken délután Móni után Kismarty Zsuzsi és Göltl Balázs búcsúbulijára mentem Ágival, beszélgettünk, jól éreztük magunkat.
Reggeli “kéztorna” az Ördögoromban, örülünk, ha Péter sokáig tudja kinyújtva tartani a karját, újabban pedig a csuklómozgatással bővül a repertoár:

1 thought on “2011.11.23. – Reggeli torna, videó

  1. Reméljük használ is az ágy mert nagyon sok jót mondanak róla azonkívül, hogy kellemes is a masszírozás.
    Ügyes már a kezed csak nehogy beints vele:)))

    Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .