Peti kicsit előrébb hozta a Karácsonyt, annyi dologgal ajándékozott meg minket ma! Nem elég, hogy a műtétje jól sikerült, rá pár órával végre (VÉGRE!!!) levették a lélegeztetőgépről is! 🙂 Éjjel a nővérek legnagyobb meglepetésére hasra fordult, és most talán éppen a fogát mossa elalvás előtt, mert ezt is tegnap este csinálta először! A logopédus mosolya is fülig ért, olyan ügyes és új dolgokat produkált ma, órákon keresztül rajzoltunk is! Nagyon Boldog Karácsony szeretnénk kivánni Mindannyiotoknak, élvezzétek minden pillanatát a Szeretet Ünnepének, és ünnepeljétek egymást!

13 thoughts on “

 1. Peti! es mindenki aki korulotted van es segitenek!
  nagyon koszonom ezt a csodalatos hirt! a karacsony igy lett csak igazan szep! izgatottan varom a kovetkezo napok ajandekait is!

  • Peti és Lindus!

   Csodákban és nem utolsó sorban mosolyban gazdag( mert a mosolygás gyógyít!) Karácsonyt kívánunk Nektek, és persze szeretetben is, de abból eddig sem volt hiány! 🙂

   Sok puszi és ölelet!
   Gölti és Göltliné:-)

  • Kedves Csaba család és nem utolsó soban Linda!
   Látjátok milyen jó hinni,hiszen napról napra történik Petivel egy-egy kisebb csoda,s én nagyon bízom benne,hogy Peti a kis Jézussal újjá fog születni!Lindának pedig nagyon köszönöm a folyamatos jó híreket!Csodálatos lány vagy!!
   Áldott Karácyonyt kívánunk Mindnyájatoknak Ildi és a Szathmáryak

  • Kedves Peti és Linda!

   Minden nap egy új csoda! Nagyon-nagyon örülünk!!!
   Áldott, békés karácsonyt kívánunk,
   Ildi és Filemon

  • Kedves Peti és Linda!

   Minden nap egy újabb csoda! Nagyon-nagyon örülünk és nagyon szurkolunk!!!
   Boldog, békés karácsonyt,
   Ildi és Filemon

  • Drága Peti, Anikó, Gáborok és Lányok!
   Áldott Karácsonyt, nagyon boldog és
   sikeres Új évet kívánunk a nagy harcotokhoz!
   Peti fantasztikus vagy! Sikerülni fog minden!
   Rengeteget gondolunk Rád. Minden pillanatban Veled vagyunk. Szonja is épp üzent-mialatt én írni kezdtem-, hogy jó hírek vannak a blogon. Nagyon szeretünk.
   Millió puszi Diana és Zoli

  • Petikém gondolatban ma a Miczek családdal is együtt ünnepelsz (meg a vizslákkal), ott leszel velünk – a szívünkben -minden pillanatban, és hát mire van a karácsony, ha nem arra, hogy higgyünk a csodákban – higgyünk a gyógyulásodban!
   szeretettel minyon

  • Kedves Peti !

   Örülök , hogy ilyen gyorsan haladsz a gyógyulás útján.Már alig várom , hogy újra utazzatok a sok surf-el , kite-al , túlsúllyal , gépcserével és járattörléssel együtt.Nagyon Boldog Karácsonyt kivánok neked és családodnak Jenő és Krisztike nevében is ,
   Mészáros Zsuzsa

  • Szia Péter!

   Boldog Karácsonyt kívánok neked és mindenkinek, aki csak egy kicsit is hozzá tud segíteni a mielőbbi teljes gyógyuláshoz.

  • ” A fény harcosa abban a pillanatban, hogy elindul rajta, felismeri az Ösvényt. Minden kő, minden kanyar üdvrivalgással köszönti. Azonossá válik a hegyekkel és patakokkal, saját lelkét látja a növényekben, állatokban és a mező madaraiban. Aztán, elfogadva az Isten és Isten Jeleinek segitségét, engedi, hogy Személyes Története elvezesse a feladatokhoz, melyet az élet tartogat számára ”

   Pedro, ne feledd, még rengeteg „feladat” vár Rád….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .