Utsó nap a Monte Klinikumon és még egy levél a nővérektől:

"Hi Peter

We have no words to express the happiness we feel this moment when we know that you'll go home and will continue your life.

You are a warrior and a winner, because you didn't give up from your life. We wish you the best.

You teach us to be strong and to see that there aren't impossible things. And you learnt that miracles can happen when you beleive.

We also prayed for you and I'm sure that God listened to us too.

Now the moment is to celebrate and to smile because you will come back to your country and begin a new life with your family and friends.

Be happy!

All the staff of the Intensive Therapy Unit wish you Merry Christmas and a Happy New Year!

Kisses!!"

 

Ma este 9kor indulunk és holnap délután kettő körül végre megérkezünk Budapestre! 

23 thoughts on “

  • Sok szeretetet és kitartást kívánok Nektek a most következő nagy feladathoz!Petinek pedig vidámságot és jókedvet, mert az gyógyít! Sokat gondolok Rátok!

  • Nagyon gratulálunk a sikerekhez,jó olvasni őket,csak így tovább! :o)
   Lassan haza értek,már nagyon nagyon várunk rátok! :o)

   Szeretettel ölellek

   Petra

  • Szia Peti!

   Csak idô kérdése, hogy levelemet megfogalmazván, gondolataimat olvashasd, mert tudom elolvasod majd!
   Te olyan srác vagy, akit sokan, a barátaid, ismerôseid és talán akik csak hallanak Rólad, példaként tekintenek saját életükhöz! Ezek a pillanatok is abban erôsítenek meg, hogy kell az embereknek akire felnézhetnek, aki mutatja nekik a helyes utat, a helyes tartást és a helyes „újrastartolást”! Talán ezt Te nem is érzed, csak teszed amit tenned kell, hát tedd most is és tudd, sokunknak adsz hitet tetteiddel!

   Köszönöm, Szabolcs

  • Szia Peti!

   Csak idô kérdése, hogy levelemet megfogalmazván, gondolataimat olvashasd, mert tudom elolvasod majd!
   Te olyan srác vagy, akit sokan, a barátaid, ismerôseid és talán akik csak hallanak Rólad, példaként tekintenek saját életükhöz! Ezek a pillanatok is abban erôsítenek meg, hogy kell az embereknek akire felnézhetnek, aki mutatja nekik a helyes utat, a helyes tartást és a helyes „újrastartolást”! Talán ezt Te nem is érzed, csak teszed amit tenned kell, hát tedd most is és tudd, sokunknak adsz hitet tetteiddel!

   Köszönöm, Szabolcs

  • Petyula!!!!!!
   Barátom! minden a helyére kerül újra,meglátod.Akit ilyen sokan szeretnek és biztatnak,annak mindenre lesz ereje.Csak bátran-ahogy szoktad!
   -Nem gondoltam,hogy ennyien hisszük,hogy mi magunk vagyunk a legfőbb gyógyítók.Örülök,hogy a „KITELINE” így is összehozott bennünket!
   Majd hamar beszélünk a hihetetlenségekről.Ahoj

  • Drága Peti, Anikó, Gábor, Linda!
   Nemrég hallottam, hogy őrangyalok kíséretében megérkeztetek.Isten hozott Titeket!

  • Licikével a minap éppen arról beszéltünk, hogy lehetetlen h ez Veled történjen. Veled, aki mindig mindenből a lehetőlegjobban jött ki… S a végén egyetértettünk, hogy most sem lesz ez másként.

   ” Az életet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok , amikor eláll a lélegzetünk” (Kevin Bisch)- ez rád kiemelten igaz, tehát, hajrá, húzz bele, hogy még sok kivételes pillanatban lehessen részed, részünk 🙂 – csilla

  • Szia Peti,

   nemrégiben jutott el hozzám a híred, aggódtam, hogy mi van, de a mai nap végre csupa jóhíreket hallottam Sipitől, és ennek nagyon örülök! Jobbulást, sok erőt, hamarosan minden a régi lesz!

   Baráti üdvözlettel,
   Korecz Márk

  • Péter!
   Küldünk neked sok-sok gyógyító angyalkát, hogy segítsenek a gyógyulásban!!Tudjuk, hogy nélkülük is menne, de így velük gyorsabb lesz!:)
   Sok puszi:
   Dóri, Zsófi

  • Drága Peti!
   Most csak Neked írok.Bevallom ,nem
   sokat tudtam Rólad,igazából mivel töltöd a napjaidat,/hiszen kicsigyerek korod óta nem is találkoztunk/de tegnap a várakozás óráiban böngésztem az interneten..,hát Te tényleg egy szuper fiú vagy,minden értelemben!
   Kérlek ne csüggedj egy percíg sem,
   mi „öregek” hiszünk az ima erejében
   hisszük,hogy Isten gondjába vesz,Te
   pedig mondogasd Magadnak szüntelen
   „MEGGYÓGYULOK!”Meglátod sikerülni fog!Te Péter Vagy, Kőszikla!!!
   Szeretnék még sokat olvasgatni Rólad,a sikereidről,úgyhogy kitartás!Egy őrangyalod ,Linda személyében mindig melletted van,de a láthatatlanok sem hagy nak cserben!

  • Szia Peti,
   Hallottam hogy a legnehezebb pillanatokban is tudtal mosolyogni. Ez a belso ero egy olyan biztos feny, ami majd kivezet a sotetsegbol. Kapaszkodj ebbe ugy mintha a legfeltettebb kite-ernyodet tartanad a duhongo szelben. Titkon azert tudd hogy a vihar csak egy fokkal erosebb mint a hajszarito kettes fokozat :). Johetnek nehezsegek, de olyan ernyo ez amit Te szottel, ismered minden szalat, megdolgoztal erte es nem veszitheted el. Erositsen hitedben az hogy csupan a letezeseddel maris egy orias karacsonyfat allitottal. Minden erted aggodo csaladtagod, baratod egy csillag rajta, akik beragyogjak az utadat, nincs mitol felni, tartsd meg a fenyt, csak mosolyogj belul, rendithetetlenul. Igen, szerintem is bekes harcos vagy, mindenki peldakepe.

  • Kedves Peti, Anikó, Linda, Gábor!

   Nagyon örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek. Szerdán és csütörtökön egész nap rátok gondoltam. A további gyógyuláshoz erőt, kitartást, türelmet és bátorságot kívánok! Fogtok ti még nagyokat nevetni.
   Puszi, Marica

  • Kedves Péter!

   Ma fogjuk ünnepelni a szülinapom és nagyon szerettem volna hogy együtt ünnepeljünk, de a történtek után annak is nagyon örülök, hogy itthon vagy és ennyire jól 🙂 De nagyon bízom benne, hogy jövőre együtt fogunk dajdajozni mondjuk erre a zenére 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=GpPR9pN_49s és nagyon sokszor puszillak 🙂

  • SZia Peti! 🙂
   Kitartast es erot a gyogyulasodban! Almaidat sose add fel es a lenyeg hogy sose csoggedj ,csak gondolkozz pozitivan, legy vidam, nekem is sokat segitett amikor serult voltam…
   Innen Coloradobol gondolok rad…..

   Millio gyogyito puszi

  • Kedves Péter!
   Nagyon sokat gondolok rád, mióta hallottam balesetedről. Ledöbbentett, elgondolkodtatott. Bizonyára más is így volt vele. Talán ez is volt a „célja”, hiszen semmi nem történik véletlenül, értelmetlenül e teremtett világban. Lelked bizonyára tudja, hogy ez egy nagy bevállalás volt részedről. Mi meg döbbenten eszmélünk, milyen törékeny is földi létünk, és talán másképpen árasztjuk azt a bizonyos szeretetenergiát, most leginkább feléd, de talán mások felé is.
   Nagyon örülök, hogy ennyire sokan szeretnek, szurkolnak neked, biztatnak, és boldogok, hogy milyen szépen haladsz a visszautadon.
   Anikó, Linda, Gábor az első körben tapasztalhatták meg azt a figyelmet, törődést, szeretetet, amit kint kaptál (és persze ők is általad), ezt nagyon jó volt olvasni.
   Kívánom, mihamarabb épülj fel, tudd tenni a dolgod, s szolgáljon példád, hited, akaratod mindenki számára!
   Sok szeretettel, edit

  • Szia Petikém!
   Soxor gondokok rád, nem menekülsz, úgyis meglátogatlak a héten:)
   Tudod, rossz kocsit loptatok el b..meg:):):)
   GYÓGYULJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Üdv.
   Dankó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .