Szülinapi zsúr, kemény munka

1311002513110022

A szokásos menetrend szerint dolgoztam az elmúlt napokban. Hét közben, szerdán Gabó és Lackó is itt voltak az Ördögoromban, nagyon élveztem. Csütörtökön mágnesterápián voltam. Bementem a Tescoba vásárolni, megláttam a plakátot, le is fényképeztem. A kineozológus felhívása tetszett, többfajta terápiát csináltak, a mágnesterápiát választottam, félórás ingyenes kezelés volt. Pénteken Csaba Eszter jött át hozzánk az Ördögoromba, együtt ebédeltünk, beszélgettünk. Hazavittem, mert gyalog jött Bocikával és besötétedett. Apa hétvégén Hódmezővásárhelyen volt úszóversenyen, 8 érmet (6 egyéni, 2 váltó) nyert. Büszke vagyok rá.  P1020708

Szombaton zsúr volt nálunk, Zalán és Cudar születésnapját köszöntöttük, Ági szülei is ott voltak. Nagyon jó volt, Ági ínyencségeket, valódi gourmand  ételt készített, többek között körte, dió, sajt volt az előétel.  Sütőtökkrémleves, lasagne következett, 2 torta volt. Vasárnap pihentünk, este a Hard Rock Cafeban voltunk Bánhidy Jojóval és Faluvégi Andrissal. Kellemes volt, jót beszélgettünk, szeretem őket.
Hétfőre nem aludtam jól, fáradt voltam, de az OORI-ban úsztam is, és az kilazított. Megpróbáltam csak jobb karral gyorson úszni. Ha nagyon lassan is, de haladtam előre. Olyan későn végeztem az úszással, hogy már nem jöttem el az Ördögoromba, hanem egyből hazamentem. Ezért is ma írjuk a blogot. Ma különösen nehéz feladatot kaptam Zitától, ragozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .